Mój termin rejestracji przypadał na 24 kwietnia.
23 kwietnia wylądowałem tu gdzie wylądowałem.
Więc nici z rejestracji.
To jest o tyle "powszechne", że aż ciekawe.anakin napisał(a):Mój termin rejestracji przypadał na 24 kwietnia.
23 kwietnia wylądowałem tu gdzie wylądowałem.
Habanero napisał(a):maslinka napisał(a):Habanero napisał(a):boboo napisał(a):Żyjemy?Habanero napisał(a):Dzisiaj o 18-tej druga dawka AZ.
Jest ok. Jak na razie czuję się zaskakująco dobrze. Dużo lepiej niż przed
Zaraz po szczepieniu AZ czułam coś w rodzaju przyjemnego turbodoładowania Chyba szczepionka podniosła mi ciśnienie (zwykle mam bardzo niskie).
Ja drugą dawkę dostałam w ostatni wtorek. Wieczorem pojawił się stan podgorączkowy i dreszcze; noc była słaba, ale w miarę szybko przeszło Dużo szybciej niż po pierwszej dawce.
Powodzenia, Konrad
Dzięki Aga
Zobaczymy czy mnie złapie po drugiej.
Dam znać jak było
piekara114 napisał(a):Już o tym na forum było. Nie ma nazywy szczepionki, ani numeru partii i dlatego to zaświadczenie nie będzie uznane do wjazdu do Bułgarii, gdzie te dane są obowiązkowe.
marco156 napisał(a):Musimy wszyscy pisać w tej sprawie na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ,( chyba dobrze maila zapisałem) z prosbą aby na zaświadczeniu była umieszczana informacja o rodzaju szczepionki i numerze partii. Kilka dni temu napisałem to odpisali ze gdzieś to przekażą, ale jak wielu z nas jeszcze w tej sprawie wyśle maila to może potraktują to poważnie.
alechandro napisał(a):Z IKP można pobrać, jest info po polsku i angielsku oraz kod QR. Wygląda tak :
]
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko