maslinka napisał(a):Jadrankamen... Przepływaliśmy obok tych kamieniołomów. Niecodzienne widoki
Z morza ten kamieniołom wygląda potężnie. I pomyśleć, że wycięte juz stamtąd kawałki skał są w tak wielu miejscach na świecie
maslinka napisał(a):Jadrankamen... Przepływaliśmy obok tych kamieniołomów. Niecodzienne widoki
Kapitańska Baba napisał(a):Patrzymy na drogę i zastanawiamy się – jak nią jechać???
Kapitańska Baba napisał(a):Ten dom ma taras z drabinką prosto do morza!
cro_man napisał(a):świetny wątek i fantastyczne zdjęcia:) ależ mi się zachciało już lata.... w 2022 Hvar, nie mogę się już doczekać
majkik75 napisał(a):
Tak mi się po prostu, zwyczajnie po męsku wydaje, że Admin powinien tu zajrzeć ...
"piotrf"]Melduję , że odrobiłem zaległości
Mam pytanie : czy to jakieś filtry , czy pływaliście w graficie
Takiego koloru Jadran mi jeszcze nie pokazał . . .
"wiola2012"]
Na Kefalonii najmądrzejsza nawigacja poprowadziła nas do takiej drogi. Zawróciliśmy i musieliśmy nadrabiać kilkanaście km.
Ale widocznie miejscowi korzystają
A poziom wody w morzu jest prawie równy z tarasem .
Na mój gust zbyt niebezpiecznie. A jak jest sztorm
Kapitańska Baba napisał(a):cro_man napisał(a):świetny wątek i fantastyczne zdjęcia:) ależ mi się zachciało już lata.... w 2022 Hvar, nie mogę się już doczekać
Za dobre słowo dziękuję.
Resztę przemilczę
Kapitańska Baba napisał(a):Takiego koloru Jadran mi jeszcze nie pokazał . . .
Widziałeś moje zdjęcie z kalendarza na 2022r? Takie z burzą na morzu... Czarno białe. Ale robione w normalnym trybie - na kolor. Tam po prostu tak było - czarno, szaro i biało.
Jadran nie zawsze jest błękitny
Powrót do Nasze relacje z podróży