Jeżdżę do Chorwacji od dobrych 10 lat, najpierw pod namioty, od jakiegoś czasu kwatery a od 2 lat z małym brzdącem Zawsze w ciemno i zawsze coś fajnego się trafia ale... po zeszłorocznych lekko przydługich poszukiwaniach i umęczeniu maluchów do granic możliwości postanowiłem poszukać czegoś przez net. Na pierwszy tydzień mamy apartament w Kuciste na Peljesacu (90Euro dla 4 osób, 80m2, do morza 15m) a na drugi chciałbym coś w takiej miejscowości jak w temacie
Mimo tylu wyjazdów do HR nigdy nie zatrzymywaliśmy się na Riwierze Makarsikiej (a praktycznie było wszystko od Puli po Dubrownik z wszystkimi większymi wyspami włącznie). Czytam o Tucepi, Basce Voda, Breli, Igrane i podoba mi się to.... co czytam. W Pakostane czułem się bardzo dobrze i coś podobnego pasowałoby mi bardzo.
Myślałem także o Rogoznicy lub Primosten. Możecie coś polecić dla rodziców z 2 letnim synkiem i 2 młodych i aktywnych dziadków
A może od razu znajdzie się namiar na kwaterę? Coś z dużym balkonem/tarasem i możliwe najbliżej morza.
Pozdrawiam
Sebastian