to jeszcze jedno
Z głębi duszy
Miecia napisał(a):a czemu po cichu
Sylwetka napisał(a):Miecia napisał(a):a czemu po cichu
No bo, no bo nie chcę żeby to było odebrane jak, chwalenie się, albo cuś Choć ja się cieszę, że naszemu kumplowi się powiodło, w branży w której bardzo ciężko zapracować sobie na uznanie, bez koneksji i pleców.
Sylwetka napisał(a):Miecia napisał(a):a czemu po cichu
No bo, no bo nie chcę żeby to było odebrane jak, chwalenie się, albo cuś Choć ja się cieszę, że naszemu kumplowi się powiodło, w branży w której bardzo ciężko zapracować sobie na uznanie, bez koneksji i pleców.
agapi napisał(a):Sylwiulo droga...toz Ty szczesciara jestes,ze go znasz!
To jak pana Radka spotkasz to powiedz mu ,ze jego glosu slucham dzien w dzien..i nie mam dosc:).(moze za ...czesto.. )
Sylwetka napisał(a): Śpiewał u Nas na Ślubie " Ave Maria" "ciary po plecach" ( wzrok proboszcza - bezcenne) było to ponad 16 lat temu no i na weselichu w oczepiny Teraz, rzadko wpadają do St-ce, ale taka karma najczęściej widzimy się podczas świąt.
Miecia napisał(a):Sylwetka napisał(a): Śpiewał u Nas na Ślubie " Ave Maria" "ciary po plecach" ( wzrok proboszcza - bezcenne) było to ponad 16 lat temu no i na weselichu w oczepiny Teraz, rzadko wpadają do St-ce, ale taka karma najczęściej widzimy się podczas świąt.
toż nie ściub tak bo sobie oczy nadwyrężymy
Miecia napisał(a):no to agapi moim zdaniem Sylwetka coś tu wrzucić musi