Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
z dedykacją dla mojej 4 letniej córci, bo to jej ulubiona piosenka:)
no niech będzie mega romantycznie i z tekstem po naszemu
Spacerowałem po parku poszukując natchnienia Gdy usłyszałem szept spryskiwaczy, Migoczących w mgiełce letnich trawników. Wtedy usłyszałem śpiew dzieci, Które biegały przez tęcze. Śpiewały piosenkę dla ciebie. Tak, to mogła być piosenka dla ciebie, Właśnie ta, którą chciałem napisać dla ciebie, tobie, ty...
Lawendowy błękit, luli-luli, lawendowa zieleń Jeśli to ja jestem Królem, luli-luli, Ty będziesz Królową. Grosik za twe myśli kochana, Grosik za twe myśli kochana, Wszystko za twoją miłość. Oddam wszystko za twoją miłość.
Lawendowa naiwność, luli-luli, lawendowy smutek Jeśli mnie kochasz, luli-luli, ja będę kochał ciebie. Grosik za twe myśli kochana, Grosik za twe myśli kochana, Wszystko za twoją miłość. Wszystko za twoją miłość.
Lawendowe marzenia, luli-luli, lawendowa prawda, Jeśli za mną tęsknisz - luli-luli - ja za tobą tęskniłem Grosik za twe myśli kochana. Grosik za twe myśli kochana, Wszystko za twoją miłość. Wszystko za twoją miłość. Za twoją miłość. Za twą miłość. Za twą miłość...
Oh, Muszę odnaleźć drogę powrotną do ciebie Znaleźć swoją drogę z powrotem do ciebie Po twoją miłość, po twą miłość, po twą miłość...
Zawsze spaceruję po parku Zawsze marzę o [tej] iskrze Od ciebie...