mkm napisał(a):Dziś zakończy sama Kraljica Balkana
... na dobranoc oczywiście
... czuję , że za chwilę , Janusz postraszy nas '' karabinem ''
a to za co .....przecież grzecznie jest
mkm napisał(a):... czuję , że za chwilę , Janusz postraszy nas '' karabinem ''
mkm napisał(a):Miecia napisał(a):oki doki - jak mawia chrześnica - może niezbyt pasuje......ale lubię
Sude mi
może zrównoważę
Przykro mi , ale nie idę tym razem w politykę ...
mkm napisał(a):Przykro mi , ale nie idę tym razem w politykę ...
arturac napisał(a):inman napisał(a):
p.s. dziwię się tylko, że kolega 'arturac' staje po Twojej stronie (zlitował się, czy co?), choć przeglądając forum to widzę, że często razem (może ta małopolska was tak łączy? a nie powinna)
Kolega arturac, czasem próbuje "gasić pożary", może niepotrzebnie, bo nikt za to medali nie daje, a jak sam wiesz, można tylko po łbie dostać (vide moje usprawiedliwianie Ciebie, że nie odpisałeś bluesmanowi na pytanie dot. aktualnych artystów-w tym poście). Poza tym ten wątek jako jeden z niewielu, pozostawał przez długi czas nietoskyczny, znaczy się nikt nikomu na głowę nie srał. Duża w tym zasługa samego tematu jak i gospodyni, która z tylko kobietom znanym spokojem i cierpliwością próbowała Was rozdzielać. W niektórych wątkach, tworzonych przez TWA (używam tej nazwy choć coś takiego nie istnieje aby ułatwić identyfikację wątków bluesmanowi ) ludzie sobie dogryzają, szczypią się, robią sobie jaja i dobrze wiedzą, że to są żarty. I nikt do nikogo urazy nie ma. W niektórych, tam gdzie dwóch/ dwie/dwoje bierze się za łby robi się jak po puszczeniu bąka w Tico, szczypie w oczy, bo plastiki zaczynają się topić i trza szybko spier.........Ale zanim to zrobię jeszcze raz dla Ciebie inman, i dla Ciebie bluesman piosenka.
I tłumaczenie
http://www.tekstowo.pl/piosenka,marillion,sympathy.html
Z żeglarskim pozdrowieniem "bukszpryt Ci w rufę"
A i jeszcze podziękowanie dla inmana się należy, że się natrudziłeś i skatalogowałeś radosną twórczość bluesmana. Tylko czy admin to będzie chciał dokleić do :" trochę humoru"...