Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Coś dla romantyków- plus.........

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 27.06.2012 18:09

więc tą razą postaram się być konsekwentny :)
ale na pewno jakiś samozwańczy polonista pro publico bono mnie wyprostuje, że tak się nie pisze :) a dlaczego? no bo tak :) nie mam zamiaru udawać kiedy ktoś pluje, że pada deszcz :)
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 27.06.2012 18:17

Chciałam tylko skromnie zauważyć, iż wątek został założony po to, by się wyluzować, odstresować- po dniu ciężkiej pracy (przynajmniej mnie to pomaga) :roll:
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 27.06.2012 18:17

inman napisał(a):
bluesman napisał(a):Nie skomentuję tego co napisałeś teraz i poprzednio. Napisałeś nowa muzyka to g ...... a z ciekawości spytam czego słuchałeś z tej nowej muzyki, że pozwalasz sobie na takie stwierdzenia ? tego co leci w MTV Vivie i innych kanałach dla młodzieży? w komercyjnym radiu? Jakiego rodzaju muzyki ? wymień reprezentatywnych wykonawców ? Ja się zrewanżuję czego słucham.

Daj spokój. Wyluzuj. Masz problem to udaj się do psychologa. Zaczepki szukasz. Sam zacząłeś, a teraz się czepiasz. O tej porze nocy nie mam ochoty na takie tematy. A czego i skąd informacje gromadzę to moja sprawa. To nie w temacie. Off top. Napij się drinka, bo widzę, że albo za dużo wypiłeś, albo w ogóle. Może dla dobra wspólnego ignorujmy się.

:roll:

Przeczytaj uważnie co ja napisałem, a jaką dostałem odpowiedź. Ten Pan później sam się przyznał, że kończy jedną flaszkę coś na temat drugiej wspomniał ......... I wszystko ok. ?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.06.2012 18:25

bluesman napisał(a):
inman napisał(a):
bluesman napisał(a):Nie skomentuję tego co napisałeś teraz i poprzednio. Napisałeś nowa muzyka to g ...... a z ciekawości spytam czego słuchałeś z tej nowej muzyki, że pozwalasz sobie na takie stwierdzenia ? tego co leci w MTV Vivie i innych kanałach dla młodzieży? w komercyjnym radiu? Jakiego rodzaju muzyki ? wymień reprezentatywnych wykonawców ? Ja się zrewanżuję czego słucham.

Daj spokój. Wyluzuj. Masz problem to udaj się do psychologa. Zaczepki szukasz. Sam zacząłeś, a teraz się czepiasz. O tej porze nocy nie mam ochoty na takie tematy. A czego i skąd informacje gromadzę to moja sprawa. To nie w temacie. Off top. Napij się drinka, bo widzę, że albo za dużo wypiłeś, albo w ogóle. Może dla dobra wspólnego ignorujmy się.

:roll:

Przeczytaj uważnie co ja napisałem, a jaką dostałem odpowiedź. Ten Pan później sam się przyznał, że kończy jedną flaszkę coś na temat drugiej wspomniał ......... I wszystko ok. ?

liczył, że coś postawisz a Ty nic :)
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 27.06.2012 18:25

Możesz mi wierzyć lub nie, ale czytam wszystko uważnie. Jednak, jako w pewnym sensie gospodarz wątku - nie będę komentowała wpisów. 8)

...................................

Pogoda ducha
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.06.2012 18:28

Miecia napisał(a):Możesz mi wierzyć lub nie, ale czytam wszystko uważnie. Jednak, jako w pewnym sensie gospodarz wątku - nie będę komentowała wpisów. 8)

Pogoda ducha

dzwięku nie mam 8O
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 27.06.2012 18:30

arturac napisał(a):
Miecia napisał(a):Możesz mi wierzyć lub nie, ale czytam wszystko uważnie. Jednak, jako w pewnym sensie gospodarz wątku - nie będę komentowała wpisów. 8)

Pogoda ducha

dzwięku nie mam 8O

a ja przed chwilką miałam :? dziwne :?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.06.2012 18:40

już jest :)
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 27.06.2012 18:42

a może to :wink:

Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.06.2012 18:44

albo to
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.06.2012 18:47

Przykro mi koleżanko Miecio, ale muszę opuścić ten wątek forum. Przynajmniej na czas jakiś. Pisałem, aby z Panem bluesman, dla dobra wspólnego się ignorować. Ale niestety. Jakiś taki nakręcony straszni i odpuścić nie może. W każdym razie pro publico bono ja będę go ignorował. I z tego to powodu poczekam, aż wyluzuje. A tymczasem zajmę się innymi tematami na forum.
Tyle jest ciekawych tematów, a ja nie zamierzam sobie ciśnienia podnosić (ani innym)

p.s. (1) to nie priv i już raz zwracałem uwagę, że nie piszę się o osobach trzecich jakby były powietrzem.
p.s. (2) a to ile wypiłem (a czy w ogóle kto wie) to niczyja sprawa
p.s. (3) kolego arturac, skąd wiesz na co liczyłem (a Ty na co liczysz od Pana bluesman?), sposób w jaki się odnosicie do innych niestety wystawiają Wam odpowiednie świadectwo (patrz p.s. (1)).

Pozdrawiam. Miłego słuchania. 8)
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 27.06.2012 18:48

arturac napisał(a):albo to

to było do mnie :?: :wink:

ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 27.06.2012 18:52

inman napisał(a):Przykro mi koleżanko Miecio, ale muszę opuścić ten wątek forum. Przynajmniej na czas jakiś.

Pozdrawiam. Miłego słuchania. 8)

No cóż, nie mogę Ciebie zatrzymać na siłę.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.06.2012 18:52

Miecia napisał(a):
arturac napisał(a):albo to

to było do mnie :?: :wink:

do Ciebie :)
i to też
jeśli ma być Bajm i romantycznie
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 27.06.2012 18:56

Romantycznie przed meczem

MUSICA ROMANTICA
Ostatnio edytowano 27.06.2012 18:58 przez Janusz Bajcer, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Coś dla romantyków- plus......... - strona 73
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone