arturac napisał(a):Miecia napisał(a):Proponuję każdemu - 5 głębokich oddechów....policzyć do dziesięciu....pomaga
inaczej .....walerianka
mi nie potrzebne:) się nie napinam
To jest dla każdego...........bez wskazania
Sama to czasami stosuję
arturac napisał(a):inman napisał(a):arturac napisał(a):inman napisał(a):arturac napisał(a):bluesman napisał(a):Widzisz zadałem konkretne pytanie, a Ty mnie obrażasz. Jeżeli Cie obraziłem to wskaż gdzie, a ja Cie przeproszę .Jeżeli coś piszę to odpowiadam za to. Miałem nadzieje na merytoryczną dyskusje na temat muzyki. No cóż dziękuję za miły kontakt
problem pewnie w tym, że to co słyszał z aktualnych przebojów było takim umpa umpa, że szybko przełączył kanał-więc jak ma pamiętać? może jest trochę fajnej muzyki ale przykryta taką ilością badziewia puszczanego w radio i tv, że normalnie cierpliwy człowiek nie daje rady ogarnąć tej kuwety.
i
Radzę nie obrażać. Skąd wiesz co słyszałem i czego i skąd słucham? Z tego jak piszesz to wnioskuję, iż jesteś sporo młodszy? Nie uczono Cię, iż nie wypowiada się o osobie uczestniczącej w dialogu, jak o osobie trzeciej
Ty do mnie ?
Rozumiem, że cytując kolegę bluesman'a, odpowiadasz mu i sugerujesz czego to ja niby słucham w obecnych czasach. tak to odebrałem. Czyżbym się mylił?
nie sugeruję, że słuchasz umpa umpa, tylko, że nie słuchasz lub też nie lubisz tego co teraz tworzą bo jest tyle umpa umpa w radio i tv, że normalnie cierpliwemu człowiekowi ciężko coś wybrać z tego badziewia.
a co do wieku to ja jestem rocznik 74, a Ty?
jeśli uraziłem sorry.
Miecia napisał(a):arturac napisał(a):Miecia napisał(a):Proponuję każdemu - 5 głębokich oddechów....policzyć do dziesięciu....pomaga
inaczej .....walerianka
mi nie potrzebne:) się nie napinam
To jest dla każdego...........bez wskazania
Sama to czasami stosuję
arturac napisał(a):nic takiego nie miałem na myśli!
inman napisał(a):arturac napisał(a):nic takiego nie miałem na myśli!
No ja tak to odebrałem niestety
arturac napisał(a):inman napisał(a):arturac napisał(a):nic takiego nie miałem na myśli!
No ja tak to odebrałem niestety
no to przepraszam jeszcze raz i Twoje zdrowie
arturac napisał(a):chyba pasuje
inman napisał(a):Ale to nowy Marillion .... i na dodatek cover