A ja gorąco polecam to (zapewne wszyscy znają):
goszka napisał(a):inman napisał(a):Albo to w tej wersji dużo dużo późniejszej
to też zapewne wszyscy znają...
bluesman napisał(a):Miecia napisał(a):bluesman napisał(a):z przechwałką w głosie sądzę, że moje nieprędko się powtórzą
przepiękny teledysk i muzyka
Bjork też wrzuciłam
tą ?
Miecia napisał(a):bluesman napisał(a):Miecia napisał(a):bluesman napisał(a):z przechwałką w głosie sądzę, że moje nieprędko się powtórzą
Bjork też wrzuciłam
tą ?
tego to teraz nie pamietam, na pewno przesłuchiwałam
raczej starałam się jak najmniej danego wykonawcy wrzucać, żeby zostawić coś dla innych
inman napisał(a):Miecia napisał(a):bluesman napisał(a):Miecia napisał(a):bluesman napisał(a):z przechwałką w głosie sądzę, że moje nieprędko się powtórzą
Bjork też wrzuciłam
tą ?
raczej starałam się jak najmniej danego wykonawcy wrzucać, żeby zostawić coś dla innych
A u mnie jest zupełnie na odwrót. Cofam się do starych utworów. Tak wiele tego nieodkrytego jest. A ta nowa muzyka ta jakieś g............ Z małymi wyjątkami
inman napisał(a): A ta nowa muzyka ta jakieś g............ Z małymi wyjątkami
inman napisał(a):
A u mnie jest zupełnie na odwrót. Cofam się do starych utworów. Tak wiele tego nieodkrytego jest. A ta nowa muzyka ta jakieś g............ Z małymi wyjątkami
bluesman napisał(a):inman napisał(a):Miecia napisał(a):bluesman napisał(a):Miecia napisał(a):bluesman napisał(a):z przechwałką w głosie sądzę, że moje nieprędko się powtórzą
Bjork też wrzuciłam
tą ?
słowo "starczy" jawi mi się jak najbardziej adekwatnie
Miecia napisał(a):inman napisał(a):
hmmm.....ujmę to tak stare czasy troszke przerobiłam tutaj, troszke w innym wątku - lata 70 i 80, dlatego staram się oszczędnie wrzucać, żeby samej siebie nie dublować