Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Coś co przypomina o Chorwacji........

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Dalmatino
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dalmatino » 12.03.2005 23:35

mi co przypomina chorwacje? ocet winny :P ale w kuchni to ja często nie przebywam. Na codzień słucham piosenki chorwackie a na www.sokker.org admin mi pozwolił i gram w lidze chorwackiej ;) i to wszystko. Natomiast będąc w Chorwacji, Polskę mi przypominają Polacy.
Dalmatino
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dalmatino » 12.03.2005 23:36

aha i jeszcze na informatyke robie stronke o hajduku to też mi przypomina chorwacje ;)
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 12.03.2005 23:49

Dzięki Antek za pozdrowienia. Pokazane, przeczytane i teraz ja przekazuję dla Ciebie.
Oprócz soli, która przypomina codziennie, oczywiście rakija i wino, które bardzo szybko "wychodzą". Za to liście laurowe (prosto z drzewa) jeszcze są. Oliwa też jeszcze jest, chociaż się kończy. W schowku w aucie jeszcze nie posprzątane foldery, bilety i inne papierzyska.

pozdraviam (z Pilska) MP

P.S. Tu klęska urodzaju - ponad 3 metry śniegu. Ratraki nie nadążają.
ewa.z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa.z » 13.03.2005 17:03

bazyl napisał(a):a mnie zostawisz tam samego Ewcia ?????????? :cry:

ale gdzie mam Cię zostawić? 8O
antek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) antek » 13.03.2005 19:41

widze ,że liście laurowe biją wszystko na łeb na szyję....hihihihi
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 15.03.2005 18:55

Zawsze zdieram muszle i kamienie..Co wieksze przemycam do autka aby nie było bonanzy ,ze zbieram :głazy:W domciu układam to w szkle...zawsze kupuje jakis obrazek z danego miejsca,mam kacik gdzie je wieszam..Suszone roslinki,nawet rachunki,jakies foldery ,adresy,to wszystko chowam do specialnej teczki...Czesto sobie to ogladam i :lekarstwo:na zi :wink: me gotowe..
Prot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prot » 15.03.2005 19:51

KAMA napisał(a):Zawsze zdieram muszle i kamienie..Co wieksze przemycam do autka aby nie było bonanzy ,ze zbieram :głazy:W domciu układam to w szkle...zawsze kupuje jakis obrazek z danego miejsca,mam kacik gdzie je wieszam..Suszone roslinki,nawet rachunki,jakies foldery ,adresy,to wszystko chowam do specialnej teczki...Czesto sobie to ogladam i :lekarstwo:na zi :wink: me gotowe..

Ja bym prosił nie zdierać muszli i nie uwięziwać ich w specialnej teczce lub szkle.
Tak mało juz muszli i kamieni w Chorwacji.Ocalmy te ostatnie.
Midas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Midas » 16.03.2005 11:35

Ja od kilku lat przywożę kalmary i krewetki.
Tak więc kiedu już zima w pełni robimy sobie ucztę po Chorwacku.
Ale to jeszcze nic....
Znajomi zmajstrowali małego Chorwatka ......więc o Chorwacji długo nie zapomną.
pozdro. :lol:
bazyl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazyl » 16.03.2005 13:36

mi zapadły w pamięć cyprysy , ale nie zmieściły się w bagażniku :wink:
Poprzednia strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Coś co przypomina o Chorwacji........ - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone