Andzik napisał(a):Aż normalnie musiałam się ujawnić
Zawsze czytam, choć się nie odzywam. Pisz proszę i pisz tak, jak Ty lubisz
Dziękuje Andzik - za to że tu zaglądasz i za Twoje dobre słowo
Andzik napisał(a):Aż normalnie musiałam się ujawnić
pavlo napisał(a):Andzik napisał(a):Aż normalnie musiałam się ujawnić
Ani nawet nie znam Ani Ale powiem, że: Ani nie odmawia się: Ani dziś, Ani jutro, Ani kiedyklowiek
pavlo napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):Buziaki dla Was Kochani z kotwicy w Necujam
Pozdrowienia serdeczne dla Was Ja już całą Soltę szybko obleciałem na około A Wy ???
Zanurzyłem się we wszystkich Uvala"ch, , niestety tylko wirtualnie Ma to pewien plus_ nie potrzeba ręcznika
Miłe to, że dajesz znać
Chris_M napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):Buziaki dla Was Kochani z kotwicy w Necujam
Co tam u Was, gdzie jesteście?
Jaką macie pogodę?
Moja Córka właśnie kończy swój 2-tygodniowy rejs z Rodziną i raportuje, że ten jest najbardziej wietrzny i najchłodniejszy z wszystkich jej rejsów, od czasu jak żegluje w Chorwacji.
Czy odnosisz podobne wrażenie?
wiola2012 napisał(a):Czyli rozumiem już żeglujecie?
Wspaniałego wypoczynku Beatko
piotrf napisał(a):Dobrych wiatrów i stopy wody pod kilem . . .
"mchrob"]Witaj Beato, dobrze że już wróciłaś. Mam nadzieję że rejs się wam udał a twoje plecy dały radę
Nareszcie trochę pływających jachtów pod żaglami
Nie wiem którędy płynęliście wtedy, ale jak kierowaliście się na Murter to może przepływaliście obok wysp Zmajan i Bavljenac i tam te murki zaobserwowaliście. Bo te wyspy są z tego znane. Szczególnie ta druga. Wygląda jak odcisk palca
"mchrob"]Tribunj czyli kolejna sprawdzona miejscówka
Wygląda mi to na miejsce gdzie ułożony jest energetyczny kabel podwodny.
Kapitańska Baba napisał(a):"mchrob"]Tribunj czyli kolejna sprawdzona miejscówka
Dokładnie Na odcinku między Murterem a Soltą niestety nie ma zbyt wielu miejsc gdzie można przycumować do brzegu stąd często nasz wybór pada właśnie na to miasteczko.
mchrob napisał(a):A w Sibeniku albo Vodicach kiedyś cumowaliście?
Powrót do Nasze relacje z podróży