mchrob napisał(a):Chodziło mi o Prapratną na Braci.
No tak, na Braću nie byłem, to nie wiedziałem nawet, że tam też jest zatoka Prapatna
pozdrawiam, Michał
majkik75 napisał(a):Tak sobie pozwolę nieśmiało wstawić przerobione jedno zdjęcie
Pozdrawiam, Michał
mchrob napisał(a):Pamiętasz która to była ta Twoja wymarzona uvala ze zdjęcia? Czy to nie jest Prapratna?
majkik75 napisał(a):mchrob napisał(a):Pamiętasz która to była ta Twoja wymarzona uvala ze zdjęcia? Czy to nie jest Prapratna?
Jeśli mnie pytasz, to ta zatoczka która się podobała Kapitańskiej, to nie jest Prapatna. Tą moją jest większa i głębsza w sensie w ląd
Pozdrawiam Michał
piotrf napisał(a):Ten budowany hotel w Postirze wygląda ( póki co ) jak niedokończony wielki wycieczkowiec "zaparkowany" w ląd Może taki był zamysł twórców
Pozdrawiam
Piotr
majkik75 napisał(a):mchrob napisał(a):Chodziło mi o Prapratną na Braci.
No tak, na Braću nie byłem, to nie wiedziałem nawet, że tam też jest zatoka Prapatna
pozdrawiam, Michał
Kapitańska Baba napisał(a):Dziś chcemy popłynąć do Stomorskiej.
Sprawdzamy na kamerce czy są miejsca – port jest prawie pusty.
Pomyśleliśmy, że może zadzwonimy do harbour mastera i zarezerwujemy sobie miejsce.
Zadzwoniłam – ale był zły.
Krzyczał, że nie wie skąd pomysł z tymi rezerwacjami – u nich nie można sobie zająć miejsca.
I moim zdaniem bardzo dobrze.
Niech miejsca czekają na tych co się pojawią a nie na jakieś rezerwacje – takie podejście bardzo mi pasuje.
Więc płyniemy.
piotrf napisał(a):Sercem po Jadranie niespieszne pomykanie
Pozdrawiam
Piotr
Chris_M napisał(a):Prawdę mówiąc, mnie ten zwyczaj rezerwowania miejsc też wkurza, a niestety staje się coraz powszechniejszy.
"mchrob"]Tego "potwora" można faktycznie przestraszyć. Ale za to pięknie pływa - w godzinkę ze Splitu do Bolu.
Dzięki za życzenia - jutro pobudka o 3 i ruszamy
Powrót do Nasze relacje z podróży