Re: Corazon czyli żeglarskie tournee po Dalmacji sierpień 20
napisał(a) Chris_M » 06.07.2022 16:26
Kapitańska Baba napisał(a):Chris_M napisał(a):Czarter rozpoczynam 6 sierpnia jak zwykle z Biogradu, na miejsce przyjeżdżam 3 dni wcześniej żeby się zaaklimatyzować i leniwie poleżeć sobie na plaży
Niestety, czarter znowu tylko tygodniowy, bo nie udało mi się znaleźć wspólnika do podzielenia na pół następnego tygodnia; jedynym skutkiem moich poszukiwań wspólnika było to, że upatrzony przeze mnie jacht już w styczniu został wyczarterowany na cały okres wakacji
To już całkiem niedługo
Też nam tak rok temu uciekł jacht jak za długo myśleliśmy. Ale nie ma tego złego.
A czym płyniecie? Pochwal się jednostką
Nie dopuściłem do tego by ten jacht nam uciekł
Najpierw zarezerwowałem go dla siebie na tydzień, a dopiero potem zacząłem szukać kogoś kto byłby zainteresowany czarterem w sąsiadujących tygodniach, żeby jeden tydzień podzielić na pół. Ale niestety, nie udało mi się nikogo znaleźć; nawet byli zainteresowani, ale ostatecznie nie udało im się uzgodnić terminów urlopów, a w międzyczasie te terminy zostały zajęte przez ludzi, z którymi nie miałem żadnego kontaktu i na planach się skończyło
A jacht ten sam co w zeszłym roku, czyli Sun Odyssey 42 z 2007 roku.
Pozostaje życzyć pomyślnych wiatrów i stopy wody!!!
I liczę na choćby krótką bezpośrednią relację gdzie pływacie i jak z wiatrami - może być nawet u mnie
Spróbuję, ale u nas u nas zdjęć nie ma kto robić, a z kolei nagrań z drona nie ma potem kto zmontować
A Ty kiedy płyniesz? Skąd i na czym?