"mchrob"]Do Petara Hektorovicia nie poszliście?
Lubię te chwile w dalmatyńskich miasteczkach, kiedy jesteś sam wśród tych murów i błyszczących kamiennych bruków.
p_majer napisał(a):Super ten drewniany rower
Dobrze, że opony nie są drewniane
"wiola2012"]
Super Ani mi przez myśl nie przeszło, że mogłabyś zrezygnować. Kto jak Kto, ale nie Ty
Podróż "na leżąco" to tak jakby komfortowo
Na zdjęciach widać, że nie tylko pogoda Wam dopisała, ale humory też. I jak zwykle mieliście szczęście i trafiliście na toast
Ach te zakopiańskie klimaty . Jak dzieci były małe, chciałam się przeprowadzić do Zakopanego, ale Pan Mąż zdecydowanie odmówił. Miał swoje argumenty, a ja moich miałam za mało .
"wiola2012"]
O takiej tunice myślałam, żeby sobie kupić na tegoroczny wyjazd. Swoją ulubioną, pamiątkową z Grecji, zgubiłam w poprzednie wakacje gdzieś w Tolo . Ale, że obudziłam się za późno, a kupować w ciemno online nie lubię, kupiłam inną .
Ps. No powiem, że szczęka mi opadła, w samym kostiumie wyglądałabyś jak każda turystka w kostiumie , sukieneczka robi wrażenie.
pomorzanka zachodnia napisał(a):A ja tam będę! Już w sierpniu!
mchrob napisał(a):No to może się gdzieś spotkamy - bo my też na Hvarze w sierpniu. Stacjonujecie w Starim Gradzie?
mchrob napisał(a):pomorzanka zachodnia napisał(a):A ja tam będę! Już w sierpniu!
No to może się gdzieś spotkamy - bo my też na Hvarze w sierpniu. Stacjonujecie w Starim Gradzie?
Kapitańska Baba napisał(a):W jakim terminie dokładnie???
pomorzanka zachodnia napisał(a):
Będziemy w Starim Gradzie cały trzeci tydzień sierpnia. Od niedzieli do niedzieli. Spotkanie- bardzo chętnie.
Kapitańska Baba
Poważnie chciałaś tam mieszkać??? Podziwiam - chyba nie byłabym w stanie. Szczerze nie cierpię Zakopanego, jest dla mnie przebrzydłe. Mnóstwo razy byliśmy w Tatrach ale granicy miasta nie przekraczaliśmy
W przerwie słyszę: dzień dobry. Czy pani to jest z forum chorwackiego? Kapitańska Baba???
mchrob napisał(a):
My 14.08 już wyjeżdżamy Miniemy się
Powrót do Nasze relacje z podróży