"Chris_M"]
Wreszcie przyszliście na moje podwórko!
To nieźle będziecie musieli się uwijać, żeby przed nocą znaleźć jakieś miejsce na postój!
p_majer napisał(a):Kapitalnie "wysrebrzony" Jadran o poranku na Twoich zdjęciach
Kapitańska Baba napisał(a):Zatęskniłam za Chorwacją i za tamtymi czasami...
Tamte czasy nie wrócą ale Ty do Chorwacji? Czemu nie Urlop w dobrym czasie i przypłyniemy do Ciebie
wiola2012 napisał(a):Chorwację prawdopodobnie za rok odwiedzimy. Na pewno Hvar - tydzień i Pag -tydzień.
Będę Was wypatrywać
pavlo napisał(a):Znalazł się na fotce, to coś o nim napiszę.
Portem macierzystym FELUN'a jest wspomniane wcześniej przeze mnie Živogošće Blato.
Właścicielem tego wycieczkowca jest polak, który ożenił się z chorwatką.
Może też być wersja, że wżenił się w FELUN'a
Gość rzadko pojawiał się w porcie. Jego żona zaś codziennie przez kilka ładnych godzin reklamowała rejs oraz sprzedawała bilety.
Sam nie korzystałem z tej wycieczki(nie moja bajka), ale osoby o tym rejsie wyrażały się bardzo pozytywnie. Trochę zwiedzania Adriatyku, kąpiel w morzu, ryba z patelni, łowienie ryb, wino, rakija, muzyka i śpiew
Taki standard tego rodzaju rejsów.
p_majer napisał(a):Bardzo fajnie się z Wami płynie, ale słońce zaszło - szukajcie jakiegoś miejsca na nocleg
p_majer napisał(a):Bardzo fajnie się z Wami płynie, ale słońce zaszło - szukajcie jakiegoś miejsca na nocleg
ada2417 napisał(a):Te kolory
Czysta magia
Chris_M napisał(a):Beata rozwlekając fabułę specjalnie podnosi napięcie żebyśmy się denerwowali, czy nie wpadną po nocy na jakieś skały.
Powrót do Nasze relacje z podróży