majkik75 napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):majkik75 napisał(a):Tych delfinów zazdroszczę ... Tylko do zobaczenia z wody ...
pozdrawiam, Michał
Nie prawda Przy odrobinie szczęścia można zobaczyć również z plaży, całkiem blisko. Sami kiedyś widzieliśmy delfina pływającego na przyhotelowej plaży w Brnie na Korculi - był między brzegiem a koralikami odgradzającymi kąpielisko Nasze miny na jego widok - bezcenne
No widzisz, nie wiedziałem ... To jak na razie na te moje 6 pobytów nie dane mi było widzieć ... Trzeba lepiej wypatrywać co w wodzie
Pozdrawiam, Michał
To prawda. My widzieliśmy kiedyś delfina przy samej starówce w Osorze na Cresie Wieczorem, podpłynął niemal do brzegu
pavlo napisał(a):Tylko pytanie, jak może wyglądać spotkanie takiego dupinka z kajakiem
Poczciwe i miłe, ale w swojej rozkosznej zabawie mogą kajak potraktować jak zabawkę i może być mniej zabawnie dla kajakarzy
Spotkaliśmy kilka dupinków w 2020 roku, pływając kajakiem wzdłuż południowych brzegów Brača. Na początku miałam małe obawy, ale nie chciały nas wywracać Wolały sobie poskakać w bezpiecznej odległości :