Kapitańska Baba napisał(a):Też nie wyobrażam sobie iść do miasta i szukać jakiegoś obiadu w południe Wcale się nie dziwię że przygotowujesz coś smacznego sama dla Rodzinki
LUKASQ napisał(a):Bywam w Słowacji służbowo i to prawda kraj momentami zalatuje ostrą dzikością...
"mchrob"]Koszulki firmowe od Vesny? Co tam na nich pisze bo nie potrafię odczytać dokładnie?
Jak następnym razem uda nam się spotkać w Cro to zamówcie też dla mnie kilka cyców
agata26061 napisał(a): Ostatnie wyjazdy są ze znajomymi, więc w zasadzie we czworo przygotowujemy posiłki. Zajmuje to mniej czasu, niż czekanie na jedzenie w knajpie
"piotrf"]Przyznaję się - byłem w Portugalii , chciałem sobie przypomnieć jak smakuje Porto w Porto
i spełniłem marzenie - mini rejs po grotach Algarve
Podziwiam plażowanie na śniegu , ale wolę ciepły ( jak Bałtyk ) o tej porze roku Atlantyk
Tankowanie cyca i w drogę
Kapitańska Baba napisał(a):"mchrob"]Koszulki firmowe od Vesny? Co tam na nich pisze bo nie potrafię odczytać dokładnie?
Oczywisście Jesteśmy chodzącą reklamą Jej winnicy.Jak następnym razem uda nam się spotkać w Cro to zamówcie też dla mnie kilka cyców
Nie ma sprawy
"eXtreme"]Uwielbiam takie relacje. To jak film drogi, takie uczucie podróżowania z Wami.
Grzecznie zasiadam w trzecim rzędzie i nawet nie proszę się o jakieś zadanie na pokładzie, po prostu siądę sobie w zęzie i będę balastem
ZAQ_12 napisał(a):Trzeci rząd bardzo mi odpowiada Cudnie się z Tobą - Kapitańska Babo podróżuje