Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Coraz większe obawy.

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
garciu
Croentuzjasta
Coraz większe obawy.

Nieprzeczytany postnapisał(a) garciu » 17.06.2010 19:20

Z natury nie jestem panikarzem,ale po wielu sygnałach, jakie to w tym roku oblężenie przeżywać będzie wybrzeże chorwackie,mina zaczyna mi żednąć.
Od lat jeżdżę w "ciemno" i zawsze udawało mi się bez większego problemu znaleźć zadowalające mnie miejsce.
Wprawdzie najczęściej była to ta sama,ukochana wręcz przez całą moją familię miejscowość,a tego roku, na zapytania mailowe już dawno temu otrzymywałem odpowiedzi negatywne odnosnie wolnych miejsc.
No powiem Wam, że trochę mam stracha 8O,a planowany wyjazd za miesiąc.

Pozdrawiam,jeszcze nadal optymistycznie
:D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.06.2010 19:24

Garciu, wal dalej w ciemno....od kilku lat daję radę...i jeszcze nigdy nie spaliśmy na plaży.... :wink: :lol:
Pozdrav i udanych wakacji.... :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 17.06.2010 19:27

jeszcze nigdy nie spaliśmy na plaży....

Trzeba to zmienić kolego... :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.06.2010 19:35

Bocian napisał(a):

Mówiłem o PRZYMUSOWYM spaniu... :wink: :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 17.06.2010 19:38

slapol napisał(a):
Bocian napisał(a):

Mówiłem o PRZYMUSOWYM spaniu... :wink: :lol:

I ja o tym mówiłem :):) Jak nie możesz już chodzić to chyba przymusowe, co? :) :lol:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 17.06.2010 19:40

garciu napisał(a):No powiem Wam, że trochę mam stracha 8O,a planowany wyjazd za miesiąc.

No to teraz też mam stracha 8O , " w ciemno" to 9 wyjazd do Chorwacji , były też "w ciemno" inne kraje. :D , o Polsce nie wspomnę.

Bójmy sie razem, wyjazd za 2 tygodnie. :D

Garciu - głowa do góry , spoko. :wink:
garciu
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) garciu » 17.06.2010 19:46

[quote="slapol"]Garciu, wal dalej w ciemno....od kilku lat daję radę...i jeszcze nigdy nie spaliśmy na plaży.... :wink: :lol:
Pozdrav i udanych wakacji.... :lol:[/quot. e]

Wiesz Slapol,jedna nocka na plaży też może dostarczyć miłych doznań,ale rano, miło by było, zimne Karlovaćko na "własnym"tarasie, s pogledom na more,spożyć.Mimo wszystko,jadę na "południe":-)
gonzo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gonzo » 17.06.2010 19:46

7 razy i zawsze w ciemno :D oczywiście 8 raz też będzie po omacku :lol: oczywiście zawsze na tym dobrze wychodziliśmy bo widziałem co brałem.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.06.2010 19:52

garciu napisał(a):
slapol napisał(a):Garciu, wal dalej w ciemno....od kilku lat daję radę...i jeszcze nigdy nie spaliśmy na plaży.... :wink: :lol:
Pozdrav i udanych wakacji.... :lol:[/quot. e]

Wiesz Slapol,jedna nocka na plaży też może dostarczyć miłych doznań,ale rano, miło by było, zimne Karlovaćko na "własnym"tarasie, s pogledom na more,spożyć.Mimo wszystko,jadę na "południe":-)

Tak po prostu trzymaj....jedź na "południe"....będzie na 100 % OK :lol:
hrehor
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrehor » 17.06.2010 19:59

Nie ma takiej możliwości żeby w Cro nie znaleźć wolnego spanka to byłby koniec Chorwacji. 5 raz i zawsze w ciemno .
garciu
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) garciu » 17.06.2010 20:26

Nie ma to jak "cromaniackie"wsparcie,akumulatory lekko doładowane,dziękuję Wam wszystkim:-)
to ja ewa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) to ja ewa » 17.06.2010 20:32

wyjeżdżam pojutrze i ani przez myśl mi nie przemknęło,że z kwaterami moze być ciężko.
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 17.06.2010 20:37

to ja ewa napisał(a):wyjeżdżam pojutrze i ani przez myśl mi nie przemknęło,że z kwaterami moze być ciężko.

No wiesz :wink: dołącz do klubu tych co maja obawy i stracha.. . :lol:
Dromader
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dromader » 17.06.2010 20:47

garciu napisał(a):Nie ma to jak "cromaniackie"wsparcie,akumulatory lekko doładowane,dziękuję Wam wszystkim:-)

garciu, nie przejmuj się niczym i jedź w ciemno, a z pewnością nie będzie żadnych problemów :| Ja jadę za miesiąc i ........... mam zarezerwowaną kwaterę :devil: :papa:
To tak trochę dla rozluźnienia, żeby nie było za bardzo "słodko" :wink:

Pozdrawiam,
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 17.06.2010 20:51

Dromader napisał(a): Ja jadę za miesiąc i ........... mam zarezerwowaną kwaterę :devil: :papa:
,
Ale szczęściarz :D a my jesteśmy zestresowani :wink:
Następna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone