Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Coraz większe obawy.

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Pik71
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pik71 » 17.06.2010 21:10

Teraz w czerwcu to jeszcze spoko, ale lipiec, sierpień to problemy mogą być. Cztery razy byłem w ciemno i raz szybko a raz nie udaje się coś wybrać, ale stres jest. W tym roku Hvar, ale z rezerwacją już na początku lutego i powiem, że co lepsze w cenie nie z kosmosu były zarezerwowane.
Życzę powodzenia i super apartamentu.
Dromader
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dromader » 17.06.2010 21:13

Nie, nie... :? Żeby było wiadomo, dla mnie to Wasze "zestresowanie" jest pewnego rodzaju atutem :P Toż to jest jedna z tych ważniejszych, przedwyjazdowych spraw, budzących i napinających całą atmosferę .... :papa:
Pozdrawiam,
hrehor
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrehor » 18.06.2010 07:23

S tresa to miałem w zeszłym roku jak wracałem z Cro moja nawigacja w Ołomuńcu powariowała i pociągnęła mnie przez jakiś las czułem się jak na Shreku totalna dzicz. Jak jeździłem bez nawigacji to wszystko ok ale jak dostałem od żony w prezencie to chciałem z niej skorzystać . Chyba że żona kupiła ją żebym się gdzieś zgubił na zawsze.
:D :D :D :D
Marek73
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek73 » 18.06.2010 10:41

A skąd te pogłoski o "oblężeniu Chorwacji"? Ja słyszałem, że Chorwacja przestaje być trendy.
Takie plotkarskie pogłoski nie warte zawracania sobie nimi głowy. Pewnie ludzi będzie tyle samo jak co roku. A wśród nich i my :-)
garciu
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) garciu » 18.06.2010 11:02

Marek73 napisał(a):A skąd te pogłoski o "oblężeniu Chorwacji"? Ja słyszałem, że Chorwacja przestaje być trendy.
Takie plotkarskie pogłoski nie warte zawracania sobie nimi głowy. Pewnie ludzi będzie tyle samo jak co roku. A wśród nich i my :-)

Prawdopodobnie z podobnych źródeł jak Twoje odnośnie tego że Chorwacja przestaje byc "trendy":-).

Pozdrav
Człowiek
Podróżnik
a my?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Człowiek » 20.06.2010 20:43

A my jedziemy pierwszy raz noi też sie stresujemy!! :lol:
Człowiek
Podróżnik
ale nie

Nieprzeczytany postnapisał(a) Człowiek » 20.06.2010 20:44

Ale i tak będzie dobrze! :)
AndrzejJ.
zbanowany
Re: ale nie

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 20.06.2010 20:56

Człowiek napisał(a):Ale i tak będzie dobrze! :)

Dla ciebie nie trollu!
Jacek_Do
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek_Do » 20.06.2010 21:12

Skąd te informację o oblężeniu. Jestem teraz w Chorwacji i jest tu dużo mniej turystów niż w tamtym roku.
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Coraz większe obawy. - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone