anakin napisał(a):Jak tak dalej pójdzie w typowaniu, bonus będzie można anulować...
No to aby bonus był zachowany - nie postawię na Argentynę.
Chyba, że wróżka podpowie tak samo
anakin napisał(a):Jak tak dalej pójdzie w typowaniu, bonus będzie można anulować...
rafalisko30 napisał(a):
Czytałem, czytałem... Ale to właśnie USA są mistrzem ostatniego turnieju o Złoty Puchar CONCACAF, odmówili udziału, czy nie zostali zaproszeni?
GOLDEN napisał(a):Co do USA to są zapraszani z "automatu" jako mistrz CONCACAF .....a dlaczego ich nie ma...
walp napisał(a):Na forum bigsoccer.com, przeczytałem, że USA nie zostały zaproszone, ze względu na napięty terminarz rozgrywek międzynarodowych. Stany Zjednoczone są współorganizatorem tegorocznego turnieju Gold Cup CONCACAF,
który odbędzie się w dniach 7-26 lipca.
walp napisał(a):Oprócz turniejów, które wskazał Grzegorz (93' i 95') grali jeszcze w 2007 roku.
Janusz Bajcer napisał(a):walp napisał(a):Stany Zjednoczone są współorganizatorem tegorocznego turnieju Gold Cup CONCACAF,
który odbędzie się w dniach 7-26 lipca.
Czyżby następna egzotyczna typerka
anakin napisał(a):No i znów mea culpa.
anakin napisał(a):Tak myślę, że pewnie będzie to pierwsze typowanie, w którym......nie obejrzę ani jednego meczu.
walp napisał(a):Ja to mam wyrzuty sumienia, bo nieopatrznie wspomniałem o tym turnieju i Janusz podłapał.
anakin napisał(a):walp napisał(a):Ja to mam wyrzuty sumienia, bo nieopatrznie wspomniałem o tym turnieju i Janusz podłapał.
On to by nawet to typował...
walp napisał(a)::
Ja to mam wyrzuty sumienia, bo nieopatrznie wspomniałem o tym turnieju i Janusz podłapał.
Janusz Bajcer napisał(a):GOLDEN napisał(a):Janusz mnie natchnął tą CA.... ....i z nudów przejrzałem co w trawie piszczy...
No i super Wątek jest
GOLDEN napisał(a):Wyszło szydło z worka....
walp napisał(a):Bienvenidos Amigos Typeros
znaczy, przywitać się chciałem w tym latynoskim wątku piłkarskim.GOLDEN napisał(a):Co do USA to są zapraszani z "automatu" jako mistrz CONCACAF .....a dlaczego ich nie ma...
Chyba nie do końca są zapraszani z "automatu". Zespoły spoza południowoamerykańskiej konfederacji bywają zapraszane,
ale nie ma raczej ścisłej reguły. USA zdobyły mistrzostwo CONCACAF 5 razy, a w Copa America występowały 3 razy.
Oprócz turniejów, które wskazał Grzegorz (93' i 95') grali jeszcze w 2007 roku.