greenrs napisał(a):Widzę, że fajna zabawa mi umknęła Sam nie wiem jakim cudem nie zauważyłem. Chyba za rzadko bywam ostatnio na cropelce... no ale taki urok ciepłej pory roku.
greenrs napisał(a):Widzę, że fajna zabawa mi umknęła Sam nie wiem jakim cudem nie zauważyłem. Chyba za rzadko bywam ostatnio na cropelce... no ale taki urok ciepłej pory roku.
Janusz Bajcer napisał(a):greenrs napisał(a):Widzę, że fajna zabawa mi umknęła Sam nie wiem jakim cudem nie zauważyłem. Chyba za rzadko bywam ostatnio na cropelce... no ale taki urok ciepłej pory roku.
Skoro uciekło Ci typowanie
- to zostało głosowanie
Na stronie 7 można jeszcze kilka godzin głosować w I etapie na króliczki
w celu wyłonienia pierwszej szóstki do II etapu
anakin napisał(a):greenrs napisał(a):Widzę, że fajna zabawa mi umknęła Sam nie wiem jakim cudem nie zauważyłem. Chyba za rzadko bywam ostatnio na cropelce... no ale taki urok ciepłej pory roku.
Możesz jeszcze zacząć.
Jak Ci siądą mecze od ćwierćfinałów, jeszcze się na pudło możesz załapać....
Szału ni ma, jeżeli chodzi o wyniki......
Alias21 napisał(a):GR.A
Meksyk 4
Boliwia 3
Ekwador 2
Chile 1
GR.B
Argentyna 4
Urugwaj 3
Paragwaj 2
Jamajka 1
GR.C
Brazylia 4
Kolumbia 3
Wenezuela 2
Peru 1
MRK napisał(a):Ja przepraszam bardzo, ale mam pytanko... Czy wśród typujacych są też tacy, jak ja? W sensie, typuja, ale nie widzieli jeszcze ani jednego meczu, tudzież nawet kilku minut jakiegokolwiek meczu?
MRK napisał(a):Ja przepraszam bardzo, ale mam pytanko... Czy wśród typujacych są też tacy, jak ja? W sensie, typuja, ale nie widzieli jeszcze ani jednego meczu, tudzież nawet kilku minut jakiegokolwiek meczu?
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki