Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Com back trudny jest...

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kobieta
Croentuzjasta
Com back trudny jest...

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kobieta » 22.08.2007 19:09

Gdy za oknem szaruga, a jeszcze wczoraj o tej porze piękny zachód nad morzem był...
Gdy wieczorami piło się piwo Karlovacko, jadło lody, winogrona i śmiało się do bólu brzucha...
Gdy ma się wybrać z 1300 zdjęć ok 200/300 do wywołania...
Tyle wspomnień.
Jak dojdę do siebie to relacja będzie obfita :)
Marcin29
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin29 » 23.08.2007 07:17

Kobieta napisał(a):Gdy za oknem szaruga, a jeszcze wczoraj o tej porze piękny zachód nad morzem był...
Gdy wieczorami piło się piwo Karlovacko, jadło lody, winogrona i śmiało się do bólu brzucha...
Gdy ma się wybrać z 1300 zdjęć ok 200/300 do wywołania...
Tyle wspomnień.
Jak dojdę do siebie to relacja będzie obfita :)

tez mam to samo a jeszcze w poniedzialek hasalem na plazy w Dubrovniku i ogladalem mury starego miasta :cry:
Kobieta
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kobieta » 23.08.2007 07:24

Marcin ja w sobotę w Dubrowniku po murach hasałam, straszne są powroty, straszne!! :|
Marcin29
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin29 » 23.08.2007 07:46

Kobieta napisał(a):Marcin ja w sobotę w Dubrowniku po murach hasałam, straszne są powroty, straszne!! :|

to sie minelismy w takim razie, w ramach rozrywki proponuje Ci www.ew-dubrovnik.com :wink:

gdzie jeszcze bylas poza DBV?
el_guapo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) el_guapo » 23.08.2007 07:58

Marcin29 napisał(a):
Kobieta napisał(a):Marcin ja w sobotę w Dubrowniku po murach hasałam, straszne są powroty, straszne!! :|

to sie minelismy w takim razie, w ramach rozrywki proponuje Ci www.ew-dubrovnik.com :wink:

Ma-Cinek? :lol:
Marcin29
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin29 » 23.08.2007 08:45

el_guapo napisał(a):
Marcin29 napisał(a):

Ma-Cinek? :lol:

?
fokstrot
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) fokstrot » 23.08.2007 09:31

powroty do rzeczywistosci to najgorsza z urlopowych rzeczy. w niedziele wrocilem do PL i przez ten czas zdazylo juz 3x lac jak z cebra. dzien ze sloncem to istna rzadkosc. i do tego ta nieuchronnie zblizajaca sie jesienna szaruga. plakac sie chce :x
MarcinSzymk
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) MarcinSzymk » 26.08.2007 19:07

Zgadzam się z Wami w pełni.
Wróciłem 5 dni temu i mam do tej pory w pamięci smak Karlovacko, grilowanych ryb i owoców morza i dojść do siebie nie mogę.

I do tego w uszach tej przebój "Dalmatijo"... btw. nie wiecie, kto to śpiewa i gdzie można to znależć?

Za rok Chorwacja po raz 16!! tym razem na pełne 2 miesiące - i tylko to mi pozwoli przetrwać :lol:
Marcin29
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin29 » 26.08.2007 20:23

polecam wam wszystkim Groove Armada-My Friend.teledysk ogladnijcie.tak wlasnie chyba sie wszyscy teraz czujemy jak panna w tym teledysku.ehhhh :cry:
Kobieta
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kobieta » 26.08.2007 20:55

Marcin generalnie byliśmy w Baśkiej Vodzie :) Może już jutro będzie relacja :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.08.2007 21:05

Marcin29 napisał(a):polecam wam wszystkim Groove Armada-My Friend.teledysk ogladnijcie.tak wlasnie chyba sie wszyscy teraz czujemy jak panna w tym teledysku.ehhhh :cry:

No to dałeś na całego tym teledyskiem :twisted: Ale......za rok znowu wakacje :lol:
Pozdrav :papa:
Marcin29
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin29 » 26.08.2007 21:07

Kobieta napisał(a):Marcin generalnie byliśmy w Baśkiej Vodzie :) Może już jutro będzie relacja :)

nooo to pewnie w Makarskiej urzedowaliscie wieczorkami, my tez ostro dalismy tam w palnik, podejrzewam ze gdzies sie minelismy :wink:

el guappo jesli moge Cie prosic nie publikuj mojej fotki na wiadomym forum-to nie jest fair-albo jestesmy spolecznoscia przyjaciol albo...

anyway Kobietko czekam na relacje, zmotywuj mnie bo tez mam do pisania nasza :wink:
MarcinSzymk
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) MarcinSzymk » 26.08.2007 21:39

Ja byłem w Orebic'u - obiecuję foto relację, jednak potrzebuję czasu na przeglądnięcie 1800 zdjęć. A mam na nich miejsca. w których zaręczam, nie byliście... nawet chorwackie kozy nie chodzą tam, gdzie ja dotarłem:)

szczytami gór w okolicach Makarskiej!!
adrenalina ogromna
stres wielki
bladość mojej dziewczyny - bezcenna :wink:
MarcinSzymk
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) MarcinSzymk » 26.08.2007 21:49

i posłuchajcie tego
[url:http://www.youtube.com/watch?v=6-S7ESNrzi8]

Powrót do Nasze relacje z podróży

Com back trudny jest...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone