Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co zwiedzić na Ciovo

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Mirella
Odkrywca
Co zwiedzić na Ciovo

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mirella » 24.05.2011 13:25

Witam
Chciał się dowiedzieć co zwiedzić na Ciovo ? Słyszałam że jest tam parę kościółków (kapliczek) tylko nie wiem dokładnie gdzie są umiejscowione. Trogir sobie pozwiedzałam ostatnio narodowy Park KRK-A też:)

Pozdrawiam :D
psdynów
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) psdynów » 24.05.2011 20:48

na ciavo polece ci jedno urokliwe miejsce, jak przejedziesz przez slatine, miniesz po lewej stronie boisko, jedz prosto, po prawej stronie bedzie uliczka, nie pamietam czy byla zamknieta dla ruchu czy nie, bardzo ostro pod gore, jedz tam. Jadac przez sady oliwne, miedzy plotami z kamienia, Za jakies 2 kilometry dojedziesz do parkingu, zostaw tam autko idz na 500m spacer, bedziesz szla scierzka i dojdziesz do zamknietego kościółka, bardzo urokliwe miejsce, Za tym kosciolem mozna zejsc jeszcze na gigantyczne kamienie. Tez tam idz, tez warto. napisz meila wysle ci zdjecia :) pozdrawiam i udanej wyprawy
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 24.05.2011 21:13

Ciekawie się temat rozwija. :wink:
zmasz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zmasz » 24.05.2011 21:38

Zdjęcie opisanego urokliwego miejsca do zwiedzania na Ciovo
Obrazek
Zdjęcie skał:
Obrazek

Na tym koniec atrakcji.
Ale w pobliżu słynny Trogir, ale to już inna historia :D
Mirella
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mirella » 25.05.2011 07:11

Ja wiem że na Ciovo nie ma aż tylu atrakcji, na pewno pojedziemy jeszcze gdzieś ale chciał się dopytać co tam jest bo właśnie słyszałam o paru miejscach ale w zeszłym roku nie dane było mi je znaleźć:) To jest mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 25.05.2011 07:17

Mirella napisał(a):Ja wiem że na Ciovo nie ma aż tylu atrakcji, na pewno pojedziemy jeszcze gdzieś ale chciał się dopytać co tam jest bo właśnie słyszałam o paru miejscach ale w zeszłym roku nie dane było mi je znaleźć

Tutaj, masz opis kilku miejsc ...

Słuchaj, Ciovo to jest małe, natomiast, pomijając Trogir, przez który musisz przejechać, żeby zjechać na ląd, masz w okolicy całą masę atrakcji, które możesz obejrzeć i też znajdziesz w tej relacji.
ARTUR_KOLNICA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ARTUR_KOLNICA » 01.06.2011 15:34

JEŻELI JEDZIESZ Z DZIECMI TO CIOVO NIE JEST TAKIE ZŁE MOŻNA JECHAC ZA SLATINE ALBO OKRUG TAM SA FAJNE PLAŻE I NIE MA TŁUMÓW.Z CIOVO MOŻNA TAKŻE WYBRAĆ SIĘ DO ROGOZNICY , PRIMOSTEN,SIBENIK POZWIEDZAĆ TROCHĘ.
markasyt
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) markasyt » 01.06.2011 16:47

Bardzo trudny temat. Kamienie rzeczywiście duże. Słyszałem, że podobno jakiś fajny bar jest. :D
Beti29
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Beti29 » 06.06.2011 21:46

CHCIAŁAM WAS ZAPYTAĆ CZY WARTO POJECHAĆ DO Ciovo-Okrug Gornji,?Sama już nie wiem co wybrac bo zbieram opinie odnosnie wyboru gdzie wybrać się na wakacje czy Ciovo-Okrug Gornij,czy Tisno-Muter,albo Omiś.Najlepiej jakby były fajne plaże widoki i trochę do zwiedzania.Może ktoś coś doradzi?

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone