Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co zrobić z kunami?

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jo_Anna
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jo_Anna » 16.06.2009 13:40

hepik napisał(a):Podsumowując...jakiś frajerskich kantorowców macie w tym N.Sączu. :wink:

Ano... Taki urok małych miast ;) Ale podejrzewam, że to ma jakieś uzasadnienie typu podaż - popyt ;)

pozdrav :)
-Yaro-
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) -Yaro- » 16.06.2009 14:38

Taka licytacja a ja się nie załapałem :lol:
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 16.06.2009 15:57

-Yaro- napisał(a):Taka licytacja a ja się nie załapałem :lol:

A chciałem zaproponować 0,65 pln ale tylko za 25kn :D
PS.i mógłbym nie mieć wydać.
studencik
Plażowicz
kantor

Nieprzeczytany postnapisał(a) studencik » 16.06.2009 23:49

Podrożały kuny, ale są też duże różnice między kantorami.
Ja kupowałem po kursie 0,64 ale były też miejsca gdzie po 0,70 sprzedawali... więc zawsze warto się rozejrzeć.
Poprzednia strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Co zrobić z kunami? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone