Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co zrobić z Adrialinem ?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Rybka3337
Plażowicz
Co zrobić z Adrialinem ?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rybka3337 » 16.06.2006 10:58

Mam bardzo ważne dla mnie pytanie. Wpuściłam się trochę w kanał, bo zamiast wybrać sprawdzonego pośrednika (Adriatica.net), trochę przyoszczędziłam i wybrałam niemicki Adrialin. Moje pytanie brzmi: czy to wiarygodna firma ? Odpisują na maile, ale nie na temat, nie mają w Polsce telefonu. Nie wiem czy mogę im zaufać. Bardzo proszę, napiszcie, jeśli ktoś korzystał z ich usług, czy są sprawdzeni, bo do 22 czerwca muszę zapłacić zaliczkę i nie wiem co robić.
Z góry dziękuję i życzę wszystkim udanych wakacji.
enek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) enek » 24.08.2007 12:25

Tydzień temu wróciłem z wakacji wykupionych właśnie w Adrialinie. Wszystko jest zorganizowane jak należy. Po wpłaceniu całej sumy otrzymałem pismo upoważniające mnie do odebrania kluczy we wskazanym biurze podróży na Chorwacji. Jedynym minusem było to że mieszkać miałem w Fazanie - Valbandon a klucze do odebrania były w Medulinie ale kij tam, po tylu km te 10 więcej nie robiło różnicy. Po okazaniu na miejscu pisma z Adrialinu odbyły się wszystkie formalności meldunkowe (czy coś :P) dostałem skierowanie do mojego apartamentu i została wezwana jego właścicielka żeby doprowadzić mnie na miejsce :]. Cudowne wakacje, nic nie mogę Adrialinowi zarzucić :D.

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co zrobić z Adrialinem ?
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone