Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co zabrac do apartamentu....

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kasiula.m
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasiula.m » 13.08.2005 06:44

zorientowalam sie juz, ze czajnik do parzenia wody na kawe, herbate trzeba wziac, a co z przyprawami typu sol, cukier, pieprz, maka itp. w innych miejscach bylo roznie, jak jest w Chorwacji, jest jakas norma czy zalezy do od aprtamentu?
K
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 13.08.2005 08:13

Sama sobie Kasiulu.m odpowiedziałaś jest różnie. W tym roku w apartamencie w Orebicu miałem też czajnik, przyprawy (sół, pieprz, oliwa) i wiele innych kuchennych rzeczy , a w Zaostrogu już nie - mimo, że była ta sama kategoria ***. Jak do tej pory nigdzie się nie spotkałem aby w kuchni była maką czy cukier lub inne przyprawy niż wymieniłem. Ja uznaję zasadę : "lepiej nosić niż sie prosić" więc zabieram z domu.

Pozdrawiam :wink:
krzychu_72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzychu_72 » 13.08.2005 08:29

W naszym apartamencie były wszystkie sprzęty włącznie z solą, pieprzem, papierem toaletowym, mydłem i uwaga, czajnikiem elektrycznym. Podobnoż to jakiś ewenement.
BAdBoY
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) BAdBoY » 13.08.2005 11:49

Jeśli masz miejsce weź co potrzebne, szczerze wielkiego doświadczenia nie mam ale wyposażony był we wszystkie potrzebne rzeczy do przygotowania jedzenia ( czajnik, naczynia, kuchenka, toster etc... ) a takie rzeczy jak ( przyprawy, kawa, cukier, mąka, olej etc... ) to lepiej weź ze sobą bo z tym różnie bywa u mnie akurat były ale znajomi już nie mieli także lepiej spakuj conieco, no bo diabeł wie ile to tam stoi i czy sie nadaje jeśli jest ;-) chociaz zawsze pozostaje sklep w razie niemca. Pozdrawiam :D
kominesku
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kominesku » 13.08.2005 12:08

Kasiu normy żadnej nie ma, w jednych apartamentach jest w innych nie, proponuję przyjecie zasady krakusacity i więej nie zaprzątać tym sobie głowy :lol:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 13.08.2005 18:15

Nie bierz soli ....drzewa do lasu sie nie nosi ....w Chorwacji jest tania i lepsza niz Polska :) ...mowie o takiej morskiej soli w krysztalkach.
Pozdrawiam SaSaneczka

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone