napisał(a) keruj7 » 02.08.2007 17:31
woka napisał(a):Raz takiego "młokosa" wytargałem za ucho na KRK. Siedzi toż to na murku, żłopie napój wyskokowy i myśli że najważniejszy na świecie. Że inni patrzą i jest ogólny wstyd .... a kogo to obchodzi (zapewne tak myśli to coś). NIE dla takich osób i takich zachowań.
Jestem przed urlopem ........ ten post i ta dyskusja już mnie odpowiednio nakręciła. Teraz uważać na terenie CRO. Spotkam ..ucho nakręcę.
Teraz żegnam.
Nie moje towarzystwo. Trudno.
Nie wiem dla kogo był większy wstyd. Jakoś tłumy młodych Anglików na rynku w Krakowie żłopiący napój wyskokowy nie wystawiają złej opinii wszystkim Anglikom. Ale gdyby ktoś próbował targać ich z ucho już taką opinię by szargał. Woka nie wiem ile masz lat ale już pewnie nie pamiętasz, że byłeś młody. Zaznaczam, że sam jestem w wieku średnim. Młodość ma swoje prawa. Kiedy oni mają popełniać błędy? Jak będą zgrzybiałymi staruszkami? Przepraszam za moralizatorstwo.
Jedź, baw się dobrze i przywoź co sobie tylko wynajdziesz. Do Chorwacji jedzie się zabawić, opalić, popływać i przy okazji skosztować miejscowych trunków także tych procentowych.