Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co zabrać .. ale Z CHORWACJI ? :P

Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
radiol
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) radiol » 01.08.2007 22:14

Co kupić, oto jest pytanie :?:
Zależy
Ja proponuje opcja MEN
-PIVO o nazwie PAN
-rakija tylko nie ta ze stoisk lecz taka orginalna w klimacie zacienionej
bramy (coś nie samowitego)
-wino ta sama opcja
Opcja WOMEN
-cala reszta,przyprawy, pachnidla, ciuchy itp
no i podstawa OPALENIZNA powtarzam OPALENIZNA
POZDRAV 8) :lol: 8)
kobe74
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kobe74 » 02.08.2007 07:50

Pivko owszem ale jak dla mnie to najlepsze Karlovacko :)
Lijepa naša pivska flaša,
Oj junačka karlovačka,
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 02.08.2007 09:09

olcieek napisał(a):Poza tym alkohole to dla rodziców - nie dla mnie.
Z resztą co mam się tłumaczyć ;)

Wybacz ale jeżeli faktycznie jesteś nastolatką to dla mnie jest nienormalne aby taka osoba interesowała się i pisała tutaj o alkoholach. Jeszcze nie dorosłaś a już na pierwszym planie ....alkohol. :!: Wybitnie nienormalne zainteresowania. :!: :!: :!: i źle to wróży na przyszłość. ( do czego to dochodzi ...... świat na głowie staje).
Jacynty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacynty » 02.08.2007 09:41

woka napisał(a):
olcieek napisał(a):Poza tym alkohole to dla rodziców - nie dla mnie.
Z resztą co mam się tłumaczyć ;)

Wybacz ale jeżeli faktycznie jesteś nastolatką to dla mnie jest nienormalne aby taka osoba interesowała się i pisała tutaj o alkoholach. Jeszcze nie dorosłaś a już na pierwszym planie ....alkohol. :!: Wybitnie nienormalne zainteresowania. :!: :!: :!: i źle to wróży na przyszłość. ( do czego to dochodzi ...... świat na głowie staje).

Woka też parę lat temu byłem brzdącem, ładnych parę lat...i też rodzicom wożę travaricę...czy stąd wynika że jestem nastolatkiem???Hi,hi..
Ps.Bardzo fajny temat, zawsze kombinuję co można nowego znaleźć (niekoniecznie przywieźć ) w Cro, a Ty roznieciłeś dyskusję wręcz nie na temat. :evil:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 02.08.2007 10:30

Raz takiego "młokosa" wytargałem za ucho na KRK. Siedzi toż to na murku, żłopie napój wyskokowy i myśli że najważniejszy na świecie. Że inni patrzą i jest ogólny wstyd .... a kogo to obchodzi (zapewne tak myśli to coś). NIE dla takich osób i takich zachowań.
Jestem przed urlopem ........ ten post i ta dyskusja już mnie odpowiednio nakręciła. Teraz uważać na terenie CRO. Spotkam ..ucho nakręcę.
:!: Teraz żegnam.
Nie moje towarzystwo. Trudno.
keruj7
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) keruj7 » 02.08.2007 17:31

woka napisał(a):Raz takiego "młokosa" wytargałem za ucho na KRK. Siedzi toż to na murku, żłopie napój wyskokowy i myśli że najważniejszy na świecie. Że inni patrzą i jest ogólny wstyd .... a kogo to obchodzi (zapewne tak myśli to coś). NIE dla takich osób i takich zachowań.
Jestem przed urlopem ........ ten post i ta dyskusja już mnie odpowiednio nakręciła. Teraz uważać na terenie CRO. Spotkam ..ucho nakręcę.
:!: Teraz żegnam.
Nie moje towarzystwo. Trudno.

Nie wiem dla kogo był większy wstyd. Jakoś tłumy młodych Anglików na rynku w Krakowie żłopiący napój wyskokowy nie wystawiają złej opinii wszystkim Anglikom. Ale gdyby ktoś próbował targać ich z ucho już taką opinię by szargał. Woka nie wiem ile masz lat ale już pewnie nie pamiętasz, że byłeś młody. Zaznaczam, że sam jestem w wieku średnim. Młodość ma swoje prawa. Kiedy oni mają popełniać błędy? Jak będą zgrzybiałymi staruszkami? Przepraszam za moralizatorstwo.
Jedź, baw się dobrze i przywoź co sobie tylko wynajdziesz. Do Chorwacji jedzie się zabawić, opalić, popływać i przy okazji skosztować miejscowych trunków także tych procentowych. :D
Poprzednia strona

Powrót do Chorwackie ABC

Co zabrać .. ale Z CHORWACJI ? :P - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone