Haweł napisał(a):W Omisu byla rakija na miodzie - pycha !!! W przyszlym roku wezme tego duzzzzzo wieeeeceeej !!! PYCHA !!!
Tu popieram w stu procentach rewelacyjna sprawa , ja w maju przywizłam rakije na płatkach róży tez niebo w gebie
Haweł napisał(a):woka napisał(a):Co warto przywieść ??????? czy ja śnię czy faktycznie komuś "muszą się wczasy zwrócić" .......... no chyba, że to ma całkiem inne znaczenie ( ale w takim razie po co takie zapytanie, przywozisz to co uważasz. Moim zdaniem- wspomnienia).
Madralo !!! ktos zapytal,kto sie zalogowal w 2007 roku !!! Warto odpowiedziec konkretnie,do rzeczy !!! bez ...!!!
woka napisał(a):... obyś się nie zdziwił ..... wiem, że są osoby dla których wydatek powinien się w jakiś sposób zwrócić. To jeszcze nie minęło. Nie posądzam ale z treści zapytania nie wynikało że jest inaczej.
woka napisał(a):Haweł napisał(a):woka napisał(a):Co warto przywieść ??????? czy ja śnię czy faktycznie komuś "muszą się wczasy zwrócić" .......... no chyba, że to ma całkiem inne znaczenie ( ale w takim razie po co takie zapytanie, przywozisz to co uważasz. Moim zdaniem- wspomnienia).
Madralo !!! ktos zapytal,kto sie zalogowal w 2007 roku !!! Warto odpowiedziec konkretnie,do rzeczy !!! bez ...!!!
Haweł .... obyś się nie zdziwił ..... wiem, że są osoby dla których wydatek powinien się w jakiś sposób zwrócić. To jeszcze nie minęło. Nie posądzam ale z treści zapytania nie wynikało że jest inaczej.
Haweł napisał(a):O nic mi nie chodzi,tylko panowie i panie,nie badzmy madralami i jak ktos sie zapyta o cos,to udzielajmy odpowiedzi konkretnych,a nie,ze ten temat byl walkowany tydzien temy,podajcie linka jak znacie i OK,a nie z pyskiem,ze szukajnki nie zapodal,moze nie umie,nie zna sie,w...rwia mnie to,ze ktos ma 30 postow i zalogowal sie w zeszlym roku i bedzie rad udzielal i strzelal z d..py...bardzo prosze o przemyslenie tego co napisalem,kazdy z nas zaczynal kiedys na forum...dzieki,pozdrawiam.
platon napisał(a):Haweł napisał(a):O nic mi nie chodzi,tylko panowie i panie,nie badzmy madralami i jak ktos sie zapyta o cos,to udzielajmy odpowiedzi konkretnych,a nie,ze ten temat byl walkowany tydzien temy,podajcie linka jak znacie i OK,a nie z pyskiem,ze szukajnki nie zapodal,moze nie umie,nie zna sie,w...rwia mnie to,ze ktos ma 30 postow i zalogowal sie w zeszlym roku i bedzie rad udzielal i strzelal z d..py...bardzo prosze o przemyslenie tego co napisalem,kazdy z nas zaczynal kiedys na forum...dzieki,pozdrawiam.
Haweł co Ci tutaj wynika z Twojej treści?
olcieek napisał(a):Byłam tam parę lat temu, gdy byłam jeszcze brzdącem i nie myślałam o tego typu sprawach.
Najważniejsze był muszelki i wielkie szyszki
Teraz będę pamiętać o rakiji, kruskovac, smacznych likierach, winie, lawendzie i dżemie figowym
olcieek napisał(a):Przeczytaj sobie jeszcze raz moją wypowiedź, a potem komentuj.
To nie ja napisałam, że "wczasy muszą się zwrócić"
To opinia Woka !
Poza tym alkohole to dla rodziców - nie dla mnie.
Z resztą co mam się tłumaczyć