SylwiaSz85 napisał(a):No to ja mam w takim razie wadliwy produkt i dziś jadę go oddać daszek jest zainstalowany poprawnie ale jak się siada to leżak się poprostu składa .... ja to mam pecha !
kojacek napisał(a):Trajgul napisał(a):A Ty wezmiesz browar i książkę zamiast tachać ich graty.
Matka Polka...
Książkę? Przecież to duże i ciężkie-czytnik jest wygodniejszy-mały, lekki, i kilkaset książek mieści bez problemu
Rafi70 napisał(a):SylwiaSz85 napisał(a):No to ja mam w takim razie wadliwy produkt i dziś jadę go oddać daszek jest zainstalowany poprawnie ale jak się siada to leżak się poprostu składa .... ja to mam pecha !
ten leżak ma zapadki po bokach i żeby go zablokować w pozycji jakiej chcemy , trzeba go rozłożyć trochę dalej i powrócić , wtedy zapadka ma szansę się zapiąć i zablokować , mam nadzieję że napisałem zrozumiale , najchętniej zamieściłbym jakiś filmik
wiolek_lp napisał(a):dids76 napisał(a):Kupiliśmy w tym roku dwie, jeszcze nie wypróbowane. Zobaczymy jak się będą spisywały
A tak na "sucho" w domu jak to oparcie, sprawdza się ? Wygodne to to ? Może wypróbuję przed kupnem i wyłożę się na podłodze w lidlu
dids76 napisał(a):na "sucho" ok, chociaż jak dla lepsze by były gdyby trzymały też głowę
Zawszę używałem zwykłej karimaty, a że często na plaży czytam książkę na pewno będzie się lepiej sprawdzało.
wiolek_lp napisał(a):kojacek napisał(a):Trajgul napisał(a):A Ty wezmiesz browar i książkę zamiast tachać ich graty.
Matka Polka...
Książkę? Przecież to duże i ciężkie-czytnik jest wygodniejszy-mały, lekki, i kilkaset książek mieści bez problemu
Nie posiadam i na razie nie mam zamiaru posiadać Niektóre książki czytam na tel, a na wakacje lubię sobie kupić papierowe
Trajgul napisał(a):kojacek napisał(a):zabrać kilka czy kilkanaście książek na wakacje.
Ale jak to? Można czytać kilka czy nawet kilkanaście książek na raz?
boboo napisał(a):Tajemnica tkwi w: "po kolei"
boboo napisał(a):Trajgul napisał(a):kojacek napisał(a):zabrać kilka czy kilkanaście książek na wakacje.
Ale jak to? Można czytać kilka czy nawet kilkanaście książek na raz?
Jak bierzesz zgrzewkę piwa, to też nie wlewasz wszystkich 6 czy 8 na raz do gardła.
Tajemnica tkwi w: "po kolei"