szymek87 napisał(a):aktualnie w Lidlu są leżaki na kolkach polecacie odradzacie posiada ktoś ??
SylwiaSz85 napisał(a):No to ja mam w takim razie wadliwy produkt i dziś jadę go oddać daszek jest zainstalowany poprawnie ale jak się siada to leżak się poprostu składa .... ja to mam pecha !
wiolek_lp napisał(a):A ja zastanawiam się czy kupić w lidlu nie leżak, ale matę turystyczną z oparciem. W gazetce lidlowej nazywa się to kempingowa mata z podparciem na plecy. Widocznie zostały u mnie jeszcze z kwietnia, i zastanawiam się czy będzie mi się chciało nosić kolejny klamot, mam koc z folią, mam malutki składany leżaczek, ale dla mnie nie wygodny, więc raczej mąż będzie korzystać, ciekawe jak na takiej macie sprawdziłoby się to oparcie przy czytaniu książek
ApropoDefacto napisał(a):
Masz może linka do takiej maty ? zastanawiam się, czy wygodnie piłoby się browarka na niej W tamtym roku mieliśmy karimaty ale nie zawsze je braliśmy, ciało z czasem przyzwyczaiło się do kamieni
wiolek_lp napisał(a):Myślę, że bro na wszystkim pije się wygodnie
wiolek_lp napisał(a):ApropoDefacto napisał(a):
Masz może linka do takiej maty ? zastanawiam się, czy wygodnie piłoby się browarka na niej W tamtym roku mieliśmy karimaty ale nie zawsze je braliśmy, ciało z czasem przyzwyczaiło się do kamieni
Takie cuś
https://fanlidla.pl/gazetka/2018.04.26. ... kempingowa
Myślę, że bro na wszystkim pije się wygodnie