TosiaTosia napisał(a):Zupełnie z innej beczki:)
Czy warto brać swoje leżaki, parasol wybierając się do Medici / Mimice, czy tam są jakieś do wypożyczenia? Ktoś wie?
Jeszcze jedno podobne OT - będzie ostrzeżenie
TosiaTosia napisał(a):Zupełnie z innej beczki:)
Czy warto brać swoje leżaki, parasol wybierając się do Medici / Mimice, czy tam są jakieś do wypożyczenia? Ktoś wie?
lester86 napisał(a):Hej, mam pytanie: mam taka najprostsza matę/karimata do fitnessu za dyszkę z decathlonu (ma chyba 6mm), starczy takie coś na plażę w CRO czy lepiej jednak kupić grubą (1cm+)? Ta mata to po obu stronach gąbka - może powinienem zakupić jednak taką z utwardzanym spodem do wycieczek ze śpiworem?
lester86 napisał(a):[..]Zastanawiam się, czy mi się taka mata gąbkowa z obu stron nie podrze na jakichś ostrzejszych kamieniach (nie wiem czy takie się tam zdarzają, czy raczej okrągłe są tylko)
bigredone napisał(a):lester86 napisał(a):Hej, mam pytanie: mam taka najprostsza matę/karimata do fitnessu za dyszkę z decathlonu (ma chyba 6mm), starczy takie coś na plażę w CRO czy lepiej jednak kupić grubą (1cm+)? Ta mata to po obu stronach gąbka - może powinienem zakupić jednak taką z utwardzanym spodem do wycieczek ze śpiworem?
Ja polecam to:
kupiłem nawet drożej, ale i tak nie żałuję, siatka i pokrowiec jest z materiału a dmuchany element jest w środku jako "dętka" razem sprawia to bardzo porządne wrażenie i super się na tym pływa.
Parasol na plażę biorę, kupiłem w Castoramie porządny z blokadą UV i elastycznymi ramionami, wiatr jeszcze nie dał mu rady, ale jak widzę, że wieje zbyt mocno to składam. Dzieci jak widzę lubią czasami schować się od słońca pod nim a sosen jak za wiele nie ma to ciężko złapać pod nimi miejsce. Zawsze wkręcam nogę do parasola w ziemię, najpierw miałem plastikową ale teraz mam metalową i tej jeszcze nigdy nie wyrwało.