Leżak/dwa leżaki, karimaty, lodóweczka, zabawki dla dziecka, dziecko (jedna ręka zajęta bo to dwulatek), parasol itd...???
Udzielcie niedoświadczonej rady

piotrulex napisał(a):takie zkladane na 4 razy gabki z uchwytem do noszenia i gumka ktora trzyma to w ryzach. nie wiem jak to sie fachowo nazywa. dosc poreczne, spimy tez na tym w namiocie, lezymy na kafelkach na basenie, jemy sniadanko przed namiotem itd
jorgus111 napisał(a):Guzior napisał(a):A ja na plażę leżaki, parasol i karimaty zanoszę tylko raz, później leżą sobie one tam spokojnie przez dwa tygodnie i zbieram ten cały majdan przed wyjazdem do domu.
W Komarnej zabierałeś ze sobą
jorgus111 napisał(a):Guzior napisał(a):A ja na plażę leżaki, parasol i karimaty zanoszę tylko raz, później leżą sobie one tam spokojnie przez dwa tygodnie i zbieram ten cały majdan przed wyjazdem do domu.
W Komarnej zabierałeś ze sobą
Blums napisał(a):piotrulex napisał(a):takie zkladane na 4 razy gabki z uchwytem do noszenia i gumka ktora trzyma to w ryzach. nie wiem jak to sie fachowo nazywa. dosc poreczne, spimy tez na tym w namiocie, lezymy na kafelkach na basenie, jemy sniadanko przed namiotem itd
szukam "takiego" czegoś do kupienia i nigdzie nie mogę znaleźć a w Cro dużo ludzi to miało.