Aldonka napisał(a):Mnie by wystarczył leżaczek, kawałek ręcznika, książka i mp3 (a nie, mp3 już odpada, trza w końcu słyszeć co dziecię porabia)
Mp3 obowiązkowo. W zeszłym roku rządził Queen, a do czytania była biografia Freddiego M.
ynka napisał(a):Aldonka napisał(a):Szpilki to podstawa Zaraz, zaraz, czy ja mam w ogóle jakieś szpilki? Mam, rzadko używam bo, po pierwsze jak szpilki założę to będę mogła mężowi na głowę napluć, po drugie awaria kolana jaką miałam wyklucza mi łażenie w szpilkach Ale do cro szpileczki jadą, a jak Swoją drogą ciekawe gdzie ja na naszej tegorocznej robinsonadzie szpileczki założę
A ja poplułam monitor
O mnie to koledzy mówią, że w szpilkach się urodziłam
JackDaniels;) napisał(a):ynka napisał(a):Aldonka napisał(a):Szpilki to podstawa Zaraz, zaraz, czy ja mam w ogóle jakieś szpilki? Mam, rzadko używam bo, po pierwsze jak szpilki założę to będę mogła mężowi na głowę napluć, po drugie awaria kolana jaką miałam wyklucza mi łażenie w szpilkach Ale do cro szpileczki jadą, a jak Swoją drogą ciekawe gdzie ja na naszej tegorocznej robinsonadzie szpileczki założę
A ja poplułam monitor
O mnie to koledzy mówią, że w szpilkach się urodziłam
To prawie tak jak Jola Rutowicz szpileczka,opalenizna Koleżanka to tak na poważnie czy jajca sobie robi