AdamSz napisał(a):Nad Bałtykiem owszem, ale w HR ????? Żar standard, raczej nie wieje ...Chyba że z klimą
Cóż, jadę tam pierwszy raz, pewnie nie raz zapłacę "frycowe"
Co się jeszcze może tam przydać?
yooshky napisał(a):AdamSz napisał(a):Nad Bałtykiem owszem, ale w HR ????? Żar standard, raczej nie wieje ...Chyba że z klimą
Cóż, jadę tam pierwszy raz, pewnie nie raz zapłacę "frycowe"
Co się jeszcze może tam przydać?
...Co się jeszcze może tam przydać?...
AdamSz napisał(a):...Co się jeszcze może tam przydać?...
Zapomnieć sprzętu do nurkowania + butków, to ...katastrofa ( trzeba szybko o najblisego sklepu, bazarku), dalej aparat foto + ileś tam miejsca......celowe jest jakieś pływadełko (ale na pierwszy raz nie koniecznie, co wzmoże apetyt na drugi raz )....acha, i jeszcze karta kredytowa ...... .reszta jest mniej ważna ......pozdr........ps, nie przeładowywać się nadmiernie ciuchami im żarciem..., ale wiem, wiem, się nie uda ...pozdr..
ynka napisał(a):AdamSz napisał(a):No to podziwiam, .... ja chłopak ze wsi, co po rżysku ciągle biega .... Ty ynka jesteś może córką fakira, ??? .... pozdr
Nie, a czemu?
Aldonka napisał(a):ynka napisał(a):AdamSz napisał(a):No to podziwiam, .... ja chłopak ze wsi, co po rżysku ciągle biega .... Ty ynka jesteś może córką fakira, ??? .... pozdr
Nie, a czemu?
W sumie to ja też podziwiam Bez bucików ani rusz, chociaż Jula moja butów nie chce założyć i na bosko biega Mnie tam uwierają te klamotki...ale uwielbiam je
Aldonka napisał(a):ynka napisał(a):AdamSz napisał(a):No to podziwiam, .... ja chłopak ze wsi, co po rżysku ciągle biega .... Ty ynka jesteś może córką fakira, ??? .... pozdr
Nie, a czemu?
W sumie to ja też podziwiam Bez bucików ani rusz, chociaż Jula moja butów nie chce założyć i na bosko biega Mnie tam uwierają te klamotki...ale uwielbiam je
Aldonka napisał(a):Szpilki to podstawa Zaraz, zaraz, czy ja mam w ogóle jakieś szpilki? Mam, rzadko używam bo, po pierwsze jak szpilki założę to będę mogła mężowi na głowę napluć, po drugie awaria kolana jaką miałam wyklucza mi łażenie w szpilkach Ale do cro szpileczki jadą, a jak Swoją drogą ciekawe gdzie ja na naszej tegorocznej robinsonadzie szpileczki założę