ynka napisał(a):Kemilia, mi właśnie zależało na słomkowych, bo są przewiewne, szybko schną wygodne, sprawdzone, dlatego tak się uparłam na te maty
Ja to nie żebym się uparł, ale...
ynka napisał(a):jara napisał(a):kemilia napisał(a):a ja polecam mieć ze sobą taki kocyk:
( ja zabieram )
Jest fajny, bo nie przemakalny od dołu, gdy często kamyczki nad samym brzegiem są mokre z rana. Poza tym , zabezpieczająca mata pozwala na swobodne leżenie na żwirkach bez konieczności mat, czy karimat Zwłaszcza dla dzieci- mniej ważą
O, jest nowy temat
Jaro, ja już zamówiłam 3!
Kemilia, mi właśnie zależało na słomkowych, bo są przewiewne, szybko schną wygodne, sprawdzone, dlatego tak się uparłam na te maty
ivitek napisał(a):Wczoraj zamówiłam coś takiego, fajna bo jest bardzo duża i za śmieszne pieniądze.
http://allegro.pl/mata-karimata-dwuosob ... 62324.html
...... Mata wykonana z tworzywa sztucznego,
ze spodem z warstwy ALUMINIOWEJ, ......izoluje od podłoża ZIMNO, ..... WILGOĆ ....
AdamSz napisał(a):...... Mata wykonana z tworzywa sztucznego,
ze spodem z warstwy ALUMINIOWEJ,kompletnie nieprzydatne w Chorwacji.....izoluje wilgoć, zimno
AdamSz napisał(a):...... Mata wykonana z tworzywa sztucznego,
ze spodem z warstwy ALUMINIOWEJ, ......izoluje od podłoża ZIMNO, ..... WILGOĆ ....
Ta mata dwuosobowa ma same "zalety", kompletnie nieprzydatne w Chorwacji.....izoluje wilgoć, zimno w 40-sto stopniowym upale, hehe leżeć na aluminium......Nad Bałtyk to owszem .....Do Chorwacji najpelsze są matki jednoosobowe dół cerata, środek 1cm gąbka, wierzch szmata. składane na cztery......a co do schnięcia - 10 min i suche.....sprawdzone ...pozdr
AdamSz napisał(a):A w zasadzie, co my tu o jakieś maty polemizujemy .....każda dobra, aby tania była, .... bo na tych kambolach plus słona woda plus słonce i tak co dzień.... mocno się zużywa... W takie gadżety nie ma co inwestować za bardzo......pozdrawiam
ynka napisał(a):AdamSz napisał(a):A w zasadzie, co my tu o jakieś maty polemizujemy .....każda dobra, aby tania była, .... bo na tych kambolach plus słona woda plus słonce i tak co dzień.... mocno się zużywa... W takie gadżety nie ma co inwestować za bardzo......pozdrawiam
viltob08 napisał(a):ynka napisał(a):AdamSz napisał(a):A w zasadzie, co my tu o jakieś maty polemizujemy .....każda dobra, aby tania była, .... bo na tych kambolach plus słona woda plus słonce i tak co dzień.... mocno się zużywa... W takie gadżety nie ma co inwestować za bardzo......pozdrawiam
ynka to zamów od razu więcej Cudna jest, też taką chcę
viltob08 napisał(a):ynka napisał(a):AdamSz napisał(a):A w zasadzie, co my tu o jakieś maty polemizujemy .....każda dobra, aby tania była, .... bo na tych kambolach plus słona woda plus słonce i tak co dzień.... mocno się zużywa... W takie gadżety nie ma co inwestować za bardzo......pozdrawiam
ynka to zamów od razu więcej Cudna jest, też taką chcę