Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co zabieracie na plażę.

Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 30.05.2013 17:44

ynka napisał(a): Ja zazwyczaj pierwsza idę na plaże więc muszę sama nieść tę maty, torbę z ręcznikami, wodą, kremami, książkami, maską do nurkowania i td., dlatego wybieram słomkowe i szybko schną, same zalety :)

skąd ja to znam :smo:
a te słomkowe są grubsze od karimat?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.05.2013 17:50

No właśnie trochę się dziwię, bo dobra karimata jest na pewno grubsza od tej słomkowej. Nie mówię tu o karimacie z gąbki takiej za czy pięćdziesiąt z Tesco :) Zaletą tej słomkowej jest możliwość jej złożenia w torbę bądź mały rulon.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 30.05.2013 17:57

Bocian napisał(a):No właśnie trochę się dziwię, bo dobra karimata jest na pewno grubsza od tej słomkowej. Nie mówię tu o karimacie z gąbki takiej za czy pięćdziesiąt z Tesco :) Zaletą tej słomkowej jest możliwość jej złożenia w torbę bądź mały rulon.

nie jest to gołębi puch, ale mi stykała, a tkanki tłuszczowej na mnie niet. I też zwijam ją w rulon. Kupiłem obok tesco, w Decathlonie
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.05.2013 18:03

jara napisał(a):
Bocian napisał(a):No właśnie trochę się dziwię, bo dobra karimata jest na pewno grubsza od tej słomkowej. Nie mówię tu o karimacie z gąbki takiej za czy pięćdziesiąt z Tesco :) Zaletą tej słomkowej jest możliwość jej złożenia w torbę bądź mały rulon.

nie jest to gołębi puch, ale mi stykała, a tkanki tłuszczowej na mnie niet. I też zwijam ją w rulon. Kupiłem obok tesco, w Decathlonie

Rozwiązaniem jest takie miejsce, gdzie wszystko zostawia się na plaży a zabiera dopiero na wyjazd ;) I mozna tam zaciągnąć bračni krevet :mrgreen:
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 30.05.2013 18:14

Bocian napisał(a):
jara napisał(a):

Rozwiązaniem jest takie miejsce, gdzie wszystko zostawia się na plaży a zabiera dopiero na wyjazd ;) I mozna tam zaciągnąć bračni krevet :mrgreen:

My tak właśnie robili przez lata, zostawialiśmy na plaży,( zaznaczam że to nie była plaża publiczna) do czasu aż w ubiegłym roku ktoś wyp...ł (przepraszam za słownictwo) nasze stare, schodzone maty do morza, nie wiem komu przeszkadzały :x
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 30.05.2013 18:22

widziałem też maty na miejscu do kupienia, opcja dla ludzi z małymi autami
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 30.05.2013 18:33

Mi nie chodzi o grubość, nie przeszkadza że jest cienka, ja na to jeszcze kładę ręcznik, przemawiają do mnie właśnie tę zalety które wymieniłeś :D
Jaro, na miejscu nie widziałam takich mat, nawet w większych miejscowościach.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 30.05.2013 18:45

ynka napisał(a):

Mi nie chodzi o grubość, nie przeszkadza że jest cienka, ja na to jeszcze kładę ręcznik, przemawiają do mnie właśnie tę zalety które wymieniłeś :D

masz jakieś zdjęcie tych mat, bo w linku są zapakowane w torbę
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 30.05.2013 18:48

jara napisał(a):
ynka napisał(a):

Już coś poszukam w fotkach :)
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 30.05.2013 18:52

http://www.decathlon.pl/karimata-confor ... #avantages

ta też była za 50, ale jest ok.

i jeszcze zabieram mp3
Ostatnio edytowano 30.05.2013 19:00 przez jara, łącznie edytowano 1 raz
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.05.2013 18:55

jara napisał(a):
ynka napisał(a):

Musisz link rozpakować :) :)
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 30.05.2013 19:02

Bocian napisał(a):Musisz link rozpakować :) :)

toż to nie "rar" :D
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 30.05.2013 19:07

jara napisał(a):
Bocian napisał(a):Musisz link rozpakować :) :)

toż to nie "rar" :D

:lool: :lool: :lool: :lool:
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 30.05.2013 19:21

Nie mogę znaleźć nic innego, przecież nie robiłam fotki matom :D
Tu troszeczkę widać, są dosyć szerokie, pośrodku taki szef parciany, w tym miejscu właśnie się składają i widać na załączonym obrazku że woda ich zalała ale po godzinie były już suche!
Ostatnio edytowano 30.05.2013 21:07 przez ynka, łącznie edytowano 1 raz
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 30.05.2013 19:27

ynka napisał(a):Nie mogę znaleźć nic innego, przecież nie robiłam fotki matom :D
Tu troszeczkę widać, są dosyć szerokie, pośrodku taki szef parciany, w tym miejscu właśnie się składają i widać na załączonym obrazku że woda ich zalała ale po godzinie były już suche!

Nie no, zdjęcie super :smo: Dalej nie wiem nic o matach, ale jeżeli to Ty Jesteś na zdjęciu, to wiem więcej o Tobie :D
Idę do gugli

http://www.okazje.info.pl/sh/sport-i-ho ... 80x60.html

takie???
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Chorwackie ABC

Co zabieracie na plażę. - strona 16
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone