kaeres napisał(a):Zacząłem szukać wyspy Novalja
Czytałem o Novalja (miasto na Pag). Dobra baza wypadowa i fajna plaża dla dzieci.
E, no co Ty .... tankowanie i zakupy i ucieczka
kaeres napisał(a):Rysio - fajny widoczek. Można namiar na kwaterę na PW lub adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ?
kaeres napisał(a):Zacząłem szukać wyspy Novalja
Czytałem o Novalja (miasto na Pag). Dobra baza wypadowa i fajna plaża dla dzieci.
Janusz Bajcer napisał(a):kaeres napisał(a):Zacząłem szukać wyspy Novalja
Novalja Zrce
Rysio napisał(a):Co do Novalji, to nie do końca zgodzę się z Beatą.
Rysio napisał(a):Jest sporo fajnych kwater na uboczu miasta, przy założeniu że na plażę jeździsz autem, bo w takim przypadku do plaż na Barbatach, czyli od Caski do Metajny dojazd nie trwa więcej niż 15 minut
Rysio napisał(a):Plusem jest to że jeżeli lubicie wieczorno - nocne życie to możecie wyskoczyć do centrum bez przebijania się przez korki i szukania parkingu.
kaeres napisał(a):@Bea.ta
Ile cromaniaków tyle opinii.
Przeczytałem tyle realcji o Pagu, że teraz nie przytoczę w której zachwalano miejscowość jako spokojną pomimo tego, że jest to noclegownia dla Zrce`ówców.
A plaża Babe jet idealna dla małych dzieci.
Dzięki Rysio. Jak już będę tak daleko to na pewno będę prosił o pomoc.
kaeres napisał(a):Kusi widok na otwarte morze, w tle ledwo widoczne Škrda i Maun. Do tego zachód słońca z tarasu.
...
trochę odleciałem co ?
kaeres napisał(a):Do tego zaletą przy dzieciach jest dość płasko położona miejscowość. Minusem tego jest chyba brak widoków jeżeli nie będziemy w pierwszej linii brzegowej ? (dobrze widzę z google street view ? ).
anakin napisał(a):Ludzie mówią, że słońce ładnie zachodzi,
Bea.ta napisał(a):czasem możesz się nie zgodzić, nie ma sprawy
i całkiem fajnych Włoszek, o czym przez seksizm nie wspominasz niż wśród delegacji Kursany aus Berlintrzeźwiejących maczomenów bez koszulek nawet w sklepach
Rysio napisał(a):A kto powiedział że musi do morza włazić
Rysio napisał(a):Ja to w sensie Pag czy Novalja i w tym momencie już się ze mną zgodzisz, bo lepiej kręcić się wśródi całkiem fajnych Włoszek, o czym przez seksizm nie wspominasz niż wśród delegacji Kursany aus Berlintrzeźwiejących maczomenów bez koszulek nawet w sklepach
kaeres napisał(a):Gdzie nie wyląduję tam będzie dobrze.
Ważne aby apartament miał klimę, wifi i jeżeli nie taras to chociaż fajny ogródek.
Zawsze rano i wieczorami przesiadujemy na zewnątrz. Rano na śniadanku, a wieczorem na winku jak już dzieci śpią.
Preferowany oczywiście widok z tarasu czy to na morze, zatokę czy góry (ew. zatokę z górami tak jak w Bosanie).
Za około 2-3 tygodnie będę dopiero decydował i rezerwował już konkretnie.
Wówczas Was będę molestował o namiary na kwatery
PS. A jak już macie to dawajcie na PW (dzięki Rysio za pierwsze namiary).
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne