Bylismy szósty raz i dopiero w tym roku nie zaznaliśmy deszczu,
.png)
.png)
.png)
censor napisał(a):Nawet mi się nie chce opisywć przyczyn bo każdy cromaniak zrozumie bez tłumaczenia.
W tym roku po powrocie napewno nie pojadę nad Bałtyk.
.png)
rynioo napisał(a):Byłem 5x pod rząd w Polsce i miałem 4/60 dni deszczowych a wodę w morzu 20-24 C.
A to bardzo ciekawe.Bo ja nad Bałtykiem mieszkam od urodzenia i temp 24 wody to naprawdę wielkie święto w Bałtyku.Jakbyś mógł zdradzić miejsce gdzie spędzałeś te wakacje to myśle,że wielw osób byłoby Ci wdzięcznych,bo to musi być jakaś enklawa jeśli chodzi o pogodę nad Bałtykiem
A ktoś kto mówi, że czerwiec to dobry miesiąc na wakacje w Chorwacji to chyba wariat!
Ja mówię,że Czerwiec to bardzo dobry miesiąc na wakacje w Chorwacji.I niewątpliwie nie jestem wariatem
A jak żałujesz ,ze jedziesz do Cro to zapraszam nad Bałtyk. U nas woda w morzu ma 8 stopni.
.png)
pepe1969 napisał(a):Zawsze jeździłem w sierpniu w okolice, gdzie woda jest ciepła czyli Krynica Morska lub Wolin. W tym roku wyczułem "pismo nosem" i jadę do CRO bo napewno nad Bałtykiem nie będzie tak ciepłej wody jak już teraz jest w CRO. Tylko jak jadę 1200 km zamiast 600 km to chcę też mieć wodę cieplejszą. Mój syn lubi się potaplać...
.png)
.png)
pepe1969 napisał(a):Coraz bardziej żałuję, że jadę (po raz pierwszy do CRO)!!!
Byłem 5x pod rząd w Polsce i miałem 4/60 dni deszczowych a wodę w morzu 20-24 C. A teraz mam się stresować jaką będę miał pogodę podobno w kraju, gdzie zawsze świeci słońce w wakacje i woda ma przynajmniej 25 C![]()
STRASZNE...
Czy w poprzednich latach też tak było?
A ktoś kto mówi, że czerwiec to dobry miesiąc na wakacje w Chorwacji to chyba wariat!
.png)
pepe1969 napisał(a):Co do wyjazdu - też jadę tyle kilometrów - ale to jest inna droga. Rok temu byłemn w Ustce (porażka) więc mogłem sobie przypomnieć jak się w Polsce jeździ. Dystans jest podwójny ale zmęcznie mniejsze.
I to jest najbardziej pocieszające.
DZIĘKUJĘ![]()
.png)