golibroda napisał(a):Podpowiedzcie proszę ile powinna kosztować butelka w zależności od pojemności i mocy trunku ?
Wersja gospodarz, targ, może sklep
Ja kupując w jednym miejscu od lat płacę 30kn, a taka normalna cena to 40. Za litr oczywiście.
bigum napisał(a):A ja dla odmiany proszę o podpowiedź gdzie szukać w Tribunj ...
barteknuszka napisał(a):Witam, gdzie i jak można dostać dobrą tanią rakije, wino, lub inny alkohol miejscowy w Trogir?
barteknuszka napisał(a):Witam, gdzie i jak można dostać dobrą tanią rakije, wino, lub inny alkohol miejscowy w Trogir?
Tommy25 napisał(a):barteknuszka napisał(a):Witam, gdzie i jak można dostać dobrą tanią rakije, wino, lub inny alkohol miejscowy w Trogir?
Polecam na targowisku: Ul. Kardinala Alojzija Stepinca 36 ( wejście w rząd straganów od głównej ulicy, na wprost przejścia dla pieszych ). Nie mogę wklejać linków, więc wyszukaj sobie w gogle, a na zdjęciach widać butelki jeśli dobrze się przyjrzysz ( 2 lub 3 stoisko po lewej )
Kobieta bardzo sympatyczna i kota w worku Ci nie sprzeda - wszystko można popróbować
Wyroby jej produkcji Polecam rakiję gruszkową
jak501 napisał(a):tre_k napisał(a):Macie jakieś aktualne miejscówki w Makarskiej? Pytałem gospodarza i powiedział mi że w sklepie jest.
kolego jakie ilości i co by Cię interesowało, zapraszam do Bratusza to 5 minut drogi samochodem pomoge kupić i to dobry sprawdzony towar
Wyrocznia napisał(a):Tommy25 napisał(a):barteknuszka napisał(a):Witam, gdzie i jak można dostać dobrą tanią rakije, wino, lub inny alkohol miejscowy w Trogir?
Polecam na targowisku: Ul. Kardinala Alojzija Stepinca 36 ( wejście w rząd straganów od głównej ulicy, na wprost przejścia dla pieszych ). Nie mogę wklejać linków, więc wyszukaj sobie w gogle, a na zdjęciach widać butelki jeśli dobrze się przyjrzysz ( 2 lub 3 stoisko po lewej )
Kobieta bardzo sympatyczna i kota w worku Ci nie sprzeda - wszystko można popróbować
Jeśli mówimy o tej samej pani to w ogóle ona świetnie mówi po polsku. Ciekawe, czemu?
Tommy25 napisał(a):Wyrocznia napisał(a):Tommy25 napisał(a):barteknuszka napisał(a):Witam, gdzie i jak można dostać dobrą tanią rakije, wino, lub inny alkohol miejscowy w Trogir?
Jeśli mówimy o tej samej pani to w ogóle ona świetnie mówi po polsku. Ciekawe, czemu?
Zapewne o tej samej, bo faktycznie lepiej było mi się z nią dogadać łamanym polskim niż po angielsku
Do zakupów dołożyła nam 1l wina własnej roboty, ale tego pić się nie dało
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne