Shadi napisał(a):Mam pytanie do znających temat.Co z naklejką PL na samochodzie? Z tego co wiem to znaczek mamy na tablicy rejestracyjnej, ale Chorwacja nie należy (jeszcze) do UE i tam może to podlegać innym regulacjom.
Shadi napisał(a):Mam pytanie do znających temat.Co z naklejką PL na samochodzie? Z tego co wiem to znaczek mamy na tablicy rejestracyjnej, ale Chorwacja nie należy (jeszcze) do UE i tam może to podlegać innym regulacjom.
el_guapo napisał(a):Shadi napisał(a):Mam pytanie do znających temat.Co z naklejką PL na samochodzie? Z tego co wiem to znaczek mamy na tablicy rejestracyjnej, ale Chorwacja nie należy (jeszcze) do UE i tam może to podlegać innym regulacjom.
ZTCP
- czarne blachy - naklejka PL obowiązkowa
- białe blachy nieunijne - naklejka PL nieobowiązkowa
- białe blachy unijne - naklejka PL nieobowiązkowa
nie lepiej założyć ledy? a podświetlanie obniżyć na maksa? no ale kombinowanie czego kolwiek na Can = wielki szacunŚwiatła dzienne - nie kojarzę. Fakt "rozgryzłem" go technicznie, tj. włączyłem taką funkcję w moim i Ojca Oplu na szynie CAN - teraz w dzień świecą tylko światła mijania, bez pozycji, podświetlenia tablicy rej., świateł tylnych, podświetlenia konsoli centralnej w środku.
misiaczek-bartek napisał(a): nie lepiej założyć ledy? a podświetlanie obniżyć na maksa? no ale kombinowanie czego kolwiek na Can = wielki szacun
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi