volumen napisał(a):Jureczku, Ty chyba na prezesa, choć bez walki nie obędzie się
Jacol8 musisz ostro trenować, bo na wiosennym zlocie planujemy wybory Mistera Tłustego Podkoszulka
Jacku G. mam nadzieję, że wszelakie urazy załatwimy przy... niejednym na zlocie O ile oczywiście są. Najwyżej będziemy pić bez powodu
jacek gryczewski napisał(a):a zreszta volumen zaraz dostaniemy zjebki od pozostalych forumowiczow ze gledzimy nie w temacie TU MIALO BYC O CENACH A NIE O WADZE jak cos to watek wagi zawsze mozna przenisc do forum zimowego - wiadomo niedzwiedzie przybieraja na wadze na zime no nie ?
volumen napisał(a):jacek gryczewski napisał(a):a zreszta volumen zaraz dostaniemy zjebki od pozostalych forumowiczow ze gledzimy nie w temacie TU MIALO BYC O CENACH A NIE O WADZE jak cos to watek wagi zawsze mozna przenisc do forum zimowego - wiadomo niedzwiedzie przybieraja na wadze na zime no nie ?
E tam, darczyńca wątku przymyka oko, bo się chce wkupić, a ze swoimi 88 kg to cieniutko
Jacol8 ma jeszcze trochę czasu, jakby co, to codziennie rano szklanka gorącego smalcu i na wiosnę na prezesa może startować.
A żeby było w temacie: zastanawiała mnie duża rozpiętość cen w Sukosanie. Ten sam chleb potrafił kosztować przy naszym kampie 6,50 kuny, a przy centrum 5,50. A np. w Zadarze na targu koło rybarnicy to i 4,50 kosztował. to dość spory rozrzut.
volumen napisał(a):A żeby było w temacie: zastanawiała mnie duża rozpiętość cen w Sukosanie. Ten sam chleb potrafił kosztować przy naszym kampie 6,50 kuny, a przy centrum 5,50. A np. w Zadarze na targu koło rybarnicy to i 4,50 kosztował. to dość spory rozrzut.
jacol8 napisał(a):volumen napisał(a):A żeby było w temacie: zastanawiała mnie duża rozpiętość cen w Sukosanie. Ten sam chleb potrafił kosztować przy naszym kampie 6,50 kuny, a przy centrum 5,50. A np. w Zadarze na targu koło rybarnicy to i 4,50 kosztował. to dość spory rozrzut.
No bo zależy jaki KRUCH się kupuje. Mnie ten ichni pszenny za bardzo nie smakuje. Wolę kupować tzw. CZIORNYJ czyli bardziej żytni. Może stąd właśnie biora sie te różnice cen....
chudy Jacek
bazyl napisał(a):mnie w te tłuste sprawy Jacenty nie mieszaj muszę trzymać wagę , bo mnie Ewcia Z pogoni w cholerę ... ale golonki jak i alkoholu nigdy nie odmawiam sly29 ma do mnie wpaść 19 , to już pekluję
bazyl napisał(a):Jacenty , dostaniesz fotki golonki i nasze przy konsumpcji
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi