napisał(a) k.ka » 18.05.2013 15:23
No tak i wszystko na kobietę. Nie byłam, nie widziałam, piszę tak, bo przeczytałam dużo opinii i relacji z wakacji ludzi z TEGO forum. To nie moje odczucia, nigdy do tych rejonów nie zaglądałam, dlatego pytam. Jakbym wiedziała jak tam jest, to bym nawet o to nie pytała. Mi to obojętne czyj język słyszę "za płotem", inaczej siedziałabym nad Bałtykiem....
woka napisał(a):Ponadto ( ktoś już napisał) ideału, z takim nastawieniem nie znajdziesz. Moim zdaniem jedź a jak napotkasz na plaży tłok ( na 102 % nie będzie) to odejdziesz 100 m w bok i jest już pusto.
No właśnie chodzi o to, że tak naprawdę, to mogę nawet mieszkać 2 km od plaży, bo nie jadę do Chorwacji stopem, tylko własnym środkiem transportu, więc zawsze można podjechać. Tylko trochę się zaczynam bać, patrząc nawet na ceny kempingów w okolicy, czy w południowej części wyspy (tak jakoś mi spasowała
) znajdę noclegi powiedzmy do 30E/dzień dla rodzinki 2+1. Bo z drugiej strony mieszkać gdzieś tanio, ale mieć za ścianą dyskotekę - tego bym nie chciała
Ale dziękuję wszystkim za opinie, jakoś może zdecyduję się na coś, a przynajmniej na okolice czegoś, bo z dzieckiem niestety nie da się szukać kwatery dłużej niż 2 godziny, przynajmniej nie z moim