Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

co wybrać - Lopar, Nin, Lumbarda a może jeszcze coś innego?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
karmelek1
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) karmelek1 » 08.07.2013 12:07

Witam, wybieram się z rodziną we wrześniu na Chorwację. Mam dwoje dzieci - roczek i 4 latka, zależy nam na piaszczystej plaży z łagodnym zejściem i płycizną.
Poczytałam trochę forum i wyszło że plaże w miejscowościach podanych w temacie spełniają to kryterium.
Nigdy nie byliśmy w Chorwacji.
Zalezy nam na kwaterze gdzieś na przedmieściach w bardzo bliskiej odległości do plaży, żeby było cicho i kameralnie a na rozrywki i na zwiedzanie do centrum czy w okolice mamy zamiar podjeżdżać popłudniami i wieczorami samochodem.
Czy w tych miejscowościach są jeżowce?
karmelek1
Autostopowicz
Re: co wybrać - Lopar, Nin, Lumbarda a może jeszcze coś inne

Nieprzeczytany postnapisał(a) karmelek1 » 10.07.2013 09:26

bardzo dziękuję za brak odpowiedzi. uzyskałam porady na innym forum

pozdrawiam

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone