Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

co wybrac? Bijela Uvala, Lanterna czy Bi Village

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
keyla
co wybrac? Bijela Uvala, Lanterna czy Bi Village

Nieprzeczytany postnapisał(a) keyla » 13.03.2007 10:16

jak w temacie, wybieram sie z dziecmi 3 i 13 lat , chcialabym zeby mialy fajne wakacje, nie moge sie zdecydowac, glownie zalezy mi na basenach, atrakcjach na kempingu, doradzicie???
sekou
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) sekou » 29.03.2007 23:09

Zeszłe wakacje spędziłem na campingu lanterna więc trochę Ci mogę pomóc.
Jeśli chodzi o plaże to główna plaża kamienista, dla dzieci spokojnie się nadaje. Główny basen ze słoną wodą głęboki. ok 160-180 cm ale dookola kilka mniejszych zbiorniczkow z rurami, jakuzzi itp. Typowo dla dzieci stworzony jest mniejszy basen ze słodką wodą. Podzielony jest na dwie częsci: brodzik, oraz głębszą część 0.8 - 1,2 m chyba. Tam ma miejsce animacja dla dzieci. Codziennie gry, zabawy, turnieje. Fajna sprawa. Przy basenach też mini plac zabaw. Ogólnie bardzo byliśmy zadowoleni. Czy dzieciom się spodoba. Ciężko powiedzieć. Jakby co to pisz na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam
beata0610
Globtroter
Lanterna!

Nieprzeczytany postnapisał(a) beata0610 » 31.05.2007 23:35

A co z atrakcjami dla większych dzieci takich 40-tek, chodzi o wieczór.Jakaś dyskoteka ? lub cos w tym stylu? Będę wdzięczna za info!
Pozdrawiam Beata
aninia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) aninia » 19.06.2007 07:20

Na kampingu Bijela Uvala w Porecu byłam już cztery razy i oczywiście było super co wieczór jest tam jakaś dyskoteka czy podobna impreza no i inne atrakcje typu baseny, korty tenisowe, mini golf itp, w tym roku wybieram się z Eurocampem do Lanterny i mam nadzieje że też będzie fajnie :D

Powrót do Kempingi