Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.01.2014 23:04

Majdan72 napisał(a):
mysza73 napisał(a):Nasze dziewczyny zagrały dziś, jakby pierwszy raz grały w siatkówkę :roll: :evil: .

Duża wina po stronie trenera, który nie miał odwagi zrobić kilku konkretnych zmian... :evil:
Gosia Glinka w pewnym momencie oddychała już rękawami ,a jej ataki były bezpłciowe... :(

He, he jakie dziewczyny :lol: a mnie wszystko cieszy, wszystko po mojej myśli, na dobrej drodze :P będzie comeback 8)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 16.01.2014 21:48

Haneman zmarł :(

Dokumentował powstanie.
Dość znane zdjęcie z żołnierzem wyglądającym przez zburzoną ścianę św. Krzyża było wykonane właśnie przez niego:
Obrazek
96 lat, Warszawiak, ukończył Liceum Fotograficzne, pracował w warszawskich zakładach fotograficznych, jako fotograf Delegatury Rządu na Kraj brał udział w powstaniu warszawskim.

Po wojnie był autorem zdjęć do filmu "Za króla Krakusa", pierwszego powojennego filmu animowanego, został operatorem Wytwórni Filmów Oświatowych w Łodzi.

Cały czas fotografował i uczył fotografować - w łódzkiej szkole filmowej gdzie przez ponad 50 lat wykładał fotografię.
W˙roku 2013 jego imię nadano Galerii Łódzkiego Towarzystwa Fotograficznego.

Eugeniusz Haneman, nestor polskich fotografików.
1917-2014.
karin74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) karin74 » 17.01.2014 13:58

A ja jestem wściekła....znajomi z którymi mieliśmy jechać na urlop w czerwcu, niestety nie mogą jechać w tym terminie....a zaliczka wpłacona.....jestem zła, zła, zła.....muszę szukać czegoś od początku :( :(
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 17.01.2014 15:59

karin74 napisał(a):A ja jestem wściekła....znajomi z którymi mieliśmy jechać na urlop w czerwcu, niestety nie mogą jechać w tym terminie....a zaliczka wpłacona.....jestem zła, zła, zła.....muszę szukać czegoś od początku :( :(

..tak to jest ze znajomymi :roll:
...znajdż może sobie innych :wink:
karin74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) karin74 » 18.01.2014 00:22

mervik napisał(a):
karin74 napisał(a):A ja jestem wściekła....znajomi z którymi mieliśmy jechać na urlop w czerwcu, niestety nie mogą jechać w tym terminie....a zaliczka wpłacona.....jestem zła, zła, zła.....muszę szukać czegoś od początku :( :(

..tak to jest ze znajomymi :roll:
...znajdż może sobie innych :wink:

Najlepsze rozwiazanie...najlepiej jechac samemu ....i co nas podkusiło zeby z kims jechac.....????
sloninka2
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sloninka2 » 18.01.2014 22:35

Niestety okazało się ,że mój mąż ma podagrę (inaczej dna moczanowa) :(
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 19.01.2014 16:13

Szpital - mama.
:?
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 26.01.2014 12:13

Marek40
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek40 » 26.01.2014 14:38

Zimmmmmmmmnnnnnnnnoooooooooo
Śnieg
Zero prądu w akumulatorze i nowy wydatek
druh77
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) druh77 » 26.01.2014 21:41

Zimno w polskich górach i śnieżą :D . Za tydzień ferie w Ustroniu :mrgreen:
cronaturki
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) cronaturki » 26.01.2014 21:56

już 34..... :(

coraz bliżej do lata :)
Anai
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anai » 06.02.2014 08:48

Myślałam, że niewiele mnie jest już w stanie zadziwić, ale okazuje się, że co niektórzy są na tyle pomysłowi, że im się to udało... :evil:

Jakaś amerykańska idiotka (chodzą mi po głowie dużo mocniejsze słowa, ale cały czas się powstrzymuję) w komentarzu do jednego z moich zdjęć na deviantarcie zasugerowała, że zdjęcie ukradłam po czym zablokowała możliwość odpowiedzi, tak abym nie mogła na niego odpowiedzieć...
Co ciekawe sprawa dotyczy zdjęcia pierników (tu też je publikowałam), które to pierniki, nie żeby tylko oryginał zdjęcia, ale pierniki nadal stoją na moim stole... :roll:

Ludzie są dziwni 8O
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 06.02.2014 08:51

Anai napisał(a):Myślałam, że niewiele mnie jest już w stanie zadziwić, ale okazuje się, że co niektórzy są na tyle pomysłowi, że im się to udało... :evil:

Jakaś amerykańska idiotka (chodzą mi po głowie dużo mocniejsze słowa, ale cały czas się powstrzymuję) w komentarzu do jednego z moich zdjęć na deviantarcie zasugerowała, że zdjęcie ukradłam po czym zablokowała możliwość odpowiedzi, tak abym nie mogła na niego odpowiedzieć...
Co ciekawe sprawa dotyczy zdjęcia pierników (tu też je publikowałam), które to pierniki, nie żeby tylko oryginał zdjęcia, ale pierniki nadal stoją na moim stole... :roll:

Ludzie są dziwni 8O

zrób sobie zdjęcia z pierniczkami w łapach - taka słit focia i doklej tam hamerykance :)
Anai
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anai » 06.02.2014 08:58

Bea.ta napisał(a):zrób sobie zdjęcia z pierniczkami w łapach - taka słit focia i doklej tam hamerykance :)
Mam udowadniać, że nie jestem wielbłądem?
Oskarżyła mnie o kradzież, niech ona udowadnia :/
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 06.02.2014 09:02

Anai napisał(a):
Bea.ta napisał(a):zrób sobie zdjęcia z pierniczkami w łapach - taka słit focia i doklej tam hamerykance :)
Mam udowadniać, że nie jestem wielbłądem?
Oskarżyła mnie o kradzież, niech ona udowadnia :/

olej ją - takich ludzi jest za dużo na świecie ....
zrobić Ci taką koszulkę??? :)
Załączniki:
stylowi_pl_inne_13654540.jpg
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 642
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone