Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
A mnie wkurza i smuci zarazem, że nie mogę znaleźć żadnej dodatkowej pracy, którą mogłabym wykonywać w domu... masakra jakaś. Nie jestem ani głupia, ani wymagająca, a jedyne oferty to "klikaj w reklamy".
A mnie cieszy że wszedłem na Kasprowy a później większość drogi zbieglem. W sumie ponad 17 km. Jak ktoś mówi że w cro drogo to zapraszam w góry. Browar 13 zeta, kolej 40 zeta...
cronaturki napisał(a): in minus - kurde nie mogę się dostać na serwis Wisly by móc kupić bilety na niedzielny mecz z L.
To minus plusowy. Obciążenie serwera (ilość chętnych do kupna) było tak duże, że serwer padł. Próbuj w nocy, albo jutro z wczesnego rana. Jak studenty śpią Albo jutro do kas. Raczej nie ma co odkładać, bo co lepsze bilety sie kończą.