Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
misiudg
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) misiudg » 29.08.2013 08:16

ucieszyło mnie dzisiaj że jeszcze tylko 3 DDW

natomiast smuci, że za 2 tygodnie trzeba będzie wracać :(
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 29.08.2013 08:16

weldon napisał(a):
Kiedyś, w ogłoszeniu w gazecie, pomylili mój numer z ... Komendą Stołeczna Policji, sekretariatem jakiegoś ważniaka :D
Na szczęście sekretarka była do rzeczy i obiecała informować o pomyłce, ale potem przyznała, że nie było ani jednego odważnego, który po słowach "Komenda stołeczna ..." nie odłożyłby szybko słuchawki :D

Nie powinnam pić kawy (ani niczego innego) czytając takie posty ;-)
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 29.08.2013 09:44

No i jak tu się nie cieszyć? ;-)

"To jest poinformowac, ze zostales wybrany do nagrody gotуwkowej 1.600.000,00 GB Pounds w miedzynarodowych programach przeznaczonych na 25H marcu 2013 w Wielkiej Brytanii przez Chevron naftowej / Rozwoju Narodu Stanach Program (UNDP) Aby rozpoczac przetwarzanie nagrode jestes kontakt
Twуj oficer roszczenia przez naszych akredytowanych agentуw transferowych Nobla jak stwierdzono
ponizej:...
"
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 30.08.2013 07:22

Dzisiaj idę na pogrzeb - znajomej z pracy mąż.
W zeszłym tygodniu koło wtorku miał problemy z nerkami.
Wylądował na dwa dni w szpitalu.
Potem weekend znowu spędzony w szpitalu.
W poniedziałek z rana zadzwonili, że go wypisują (podobno zrobili co w ich mocy).
Wieczorem zmarł w domu.

:cry:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 31.08.2013 06:54

Wszystkich nas czeka śmierć. Nikt się nie wykupi złotem i dobrami doczesnymi. Dlatego trzeba pić, pierdolić, lulki palić i niczego sobie nie żałować.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 31.08.2013 07:28

Ty naprawdę jesteś pojeb :/
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.08.2013 11:01

Jacek S napisał(a):Dzisiaj idę na pogrzeb - znajomej z pracy mąż.
W zeszłym tygodniu koło wtorku miał problemy z nerkami.
Wylądował na dwa dni w szpitalu.
Potem weekend znowu spędzony w szpitalu.
W poniedziałek z rana zadzwonili, że go wypisują (podobno zrobili co w ich mocy).
Wieczorem zmarł w domu.

:cry:

Podobne problemy ma mój dobry kolega z pracy. Jak go zobaczyłam po wakacjach, które spędził częściowo w szpitalu to aż mi się serce ścisnęło.
-Katka-
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) -Katka- » 01.09.2013 09:02

Smuci koniec wakacji :(
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 03.09.2013 09:25

anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 03.09.2013 09:43

weldon napisał(a):Ty naprawdę jesteś pojeb :/

Do innych forumowiczów zwracaj się z szacunkiem, nawet jeśli cię denerwują. Ludzie są różni i nie każdy ma podobne poczucie humoru. Nie każdy też jest takim mistrzem klawiatury jak Ty.

A teraz czekam na Jego Eminencję z Niwelatorem Poziomującym.

Ale znając życie pewnie mnie...........nic nie ucieszy.
Fatamorgana
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fatamorgana » 03.09.2013 09:51

mama_Kapiszonka napisał(a):No i jak tu się nie cieszyć? ;-)

"To jest poinformowac, ze zostales wybrany do nagrody gotуwkowej 1.600.000,00 GB Pounds w miedzynarodowych programach przeznaczonych na 25H marcu 2013 w Wielkiej Brytanii przez Chevron naftowej / Rozwoju Narodu Stanach Program (UNDP) Aby rozpoczac przetwarzanie nagrode jestes kontakt
Twуj oficer roszczenia przez naszych akredytowanych agentуw transferowych Nobla jak stwierdzono
ponizej:...
"

Ja to "wygrywałem" już 3 razy ale na konto do dzisiaj nic nie wpłynęło ani czeku też nie ma... :lol:
W każdym razie lepiej nic nie pisz do "oficera prowadzącego" bo raz jedyny podasz dane i...zaczniesz "wygrywać notorycznie" (a główną nagrodą będzie "skrzynka pełna spamu" oraz miłe, upierdliwe zachęty do wpłacenia czegoś gdzieś). :twisted:
kocisko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kocisko » 09.09.2013 09:51

Nie wiem czy się cieszyć ale dzisiaj zanosi się oglądanie Dubrownika w deszczu. Może da to jakieś inne spojrzenie na to miasto. :roll:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 09.09.2013 10:08

kocisko napisał(a):Nie wiem czy się cieszyć ale dzisiaj zanosi się oglądanie Dubrownika w deszczu. Może da to jakieś inne spojrzenie na to miasto. :roll:

:lol:

Nie narzekaj!
kocisko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kocisko » 09.09.2013 10:15

Nie narzekam. Na chwilę obecną piję kawę na tarasie i kombinuję jak efektywnie wykorzystać czas. Pozostały nam jeszcze 2 noclegi tutaj a chcemy pochłonąć Dubrownik maksymalnie.
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 09.09.2013 10:18

A mnie się nie chce wracać jak się takie rzeczy czyta.
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425, ... LokKrakTxt

Dobra, idziemy na spacer , dziś jest pochmurno lecz duszno. Po spacerze pewnie będzie kąpiel w Jadranie :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 634
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone