Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
romuald22
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 20.08.2013 00:21

dragonfly napisał(a):Przerabiałem już dietę kopenhaską 3 lata temu. Żeby nie było jo-jo trzeba sobie zdać sprawę że po diecie kopenhaskiej dopiero zaczyna się właściwe odchudzanie :) Powróciła zdrowa żywność i kilometry na rowerze :)

Nigdy nie przerabiałem żadnej diety. Jakby się nie nazywała.
Od lat - nie żrę, ruszam się. Czasem zjadam niezdrową żywność.
Na rowerze jeżdżę dla przyjemności...

Nie potrzebuję aplauzu. Senkju :wink: . Sam daje sobie radę.
Pozdrav :papa:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 20.08.2013 06:15

A co tam. Brawo Romek, Brawo.
termondar
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) termondar » 20.08.2013 08:10

dragonfly napisał(a):Przerabiałem już dietę kopenhaską 3 lata temu. Żeby nie było jo-jo trzeba sobie zdać sprawę że po diecie kopenhaskiej dopiero zaczyna się właściwe odchudzanie :) Powróciła zdrowa żywność i kilometry na rowerze :)

Rower ok. też sporo jeżdżę, ale interesuje mnie "zdrowa żywność", czyli co jesz :?:
skee
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) skee » 28.08.2013 16:35

Dzisiaj wkurzył mnie (i po raz kolejny rozbawił do łez) nasz ulubiony Minister Finansów, gdy z mównicy sejmowej stwierdził otwarcie: 'Pomyliliśmy się.'
Niech mu ktoś lepiej pprzypomni, kiedy się ostatnio nie pomylił...
Ten sam kabaret od lat, tylko kieska coraz chudsza.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 28.08.2013 16:52

skee napisał(a):Dzisiaj wkurzył mnie (i po raz kolejny rozbawił do łez) nasz ulubiony Minister Finansów, gdy z mównicy sejmowej stwierdził otwarcie: 'Pomyliliśmy się.'

... i ponoć zemdlał czy coś tam...
kleeberg
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kleeberg » 28.08.2013 19:46

skee napisał(a):Dzisiaj wkurzył mnie (i po raz kolejny rozbawił do łez) nasz ulubiony Minister Finansów, gdy z mównicy sejmowej stwierdził otwarcie: 'Pomyliliśmy się.'

Niedawno darł japę w sejmie, że tylko on umie liczyć :lool:
kocisko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kocisko » 28.08.2013 20:22

Dzięki pewnej pani która wymusiła pierwszeństwo na drodze straciłem na krawężniku 2 opony. Musiałem kupić nowy komplet. Pani pojechała w siną dal a ja nawet nie miałem jej jak dogonić bo na felgach raczej ciężko jest. Nawet nie spojrzała w lewo jak włączała się do ruchu :evil: A wszystko 3 dni przed wyjazdem do Cro :|
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 28.08.2013 21:52

kocisko napisał(a):Dzięki pewnej pani która wymusiła pierwszeństwo na drodze straciłem na krawężniku 2 opony. Musiałem kupić nowy komplet. Pani pojechała w siną dal a ja nawet nie miałem jej jak dogonić bo na felgach raczej ciężko jest. Nawet nie spojrzała w lewo jak włączała się do ruchu :evil: A wszystko 3 dni przed wyjazdem do Cro :|

...a może tak musiało być ,może były w kiepski stanie te opony ,
a w CRO było by gorzej z wymianą :wink:
skee
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) skee » 28.08.2013 21:58

kocisko napisał(a):Dzięki pewnej pani która wymusiła pierwszeństwo na drodze straciłem na krawężniku 2 opony. Musiałem kupić nowy komplet. Pani pojechała w siną dal a ja nawet nie miałem jej jak dogonić bo na felgach raczej ciężko jest. Nawet nie spojrzała w lewo jak włączała się do ruchu :evil: A wszystko 3 dni przed wyjazdem do Cro :|

Ciesz się, teraz masz parę dobrych kapci na daleką drogę.
Czyli nie ma tego złego...
Szerokiej drogi!
kocisko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kocisko » 28.08.2013 22:01

Kapcie były 3 letnie od nowości na samochodzie. Robiłem przymiarkę do zmiany felg na większe z nowymi kapciami a wyszło jak wyszło niestety. 3 dni przed wyjazdem taki wydatek to jak kop w plecy :roll:

Na plus jest to że mam teraz takie jakie chciałem ale rozmiar mniejsze niż było w planach. 17 cali będzie musiało pczekać do przyszłego roku :?
Anai
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anai » 28.08.2013 22:25

Cieszę się, że moja łazienka w końcu coraz bardziej przypomina łazienkę, a coraz mniej stanowisko archeologiczne :mrgreen:
Jednakowoż nie zmienia to bynajmniej faktu, że do końca jeszcze daleko...
Potter
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Potter » 29.08.2013 07:41

A mnie dziś ucieszyło to, że moja córa Aleksandra zdała egzamin na prawo jazdy :mrgreen: !
Użytkownicy prawobrzeżnej Warszawy strzeżcie się :twisted: !
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 29.08.2013 07:46

Potter napisał(a):A mnie dziś ucieszyło to, że moja córa Aleksandra zdała egzamin na prawo jazdy :mrgreen: !
Użytkownicy prawobrzeżnej Warszawy strzeżcie się :twisted: !

Gratulacje dla córki :P
i mamy też :wink: .
Ostatnio edytowano 29.08.2013 07:49 przez mysza73, łącznie edytowano 1 raz
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 29.08.2013 07:48

Rozśmieszył mnie fragment z dzisiejszej rozmowy telefonicznej. Dzwoniłam na oficjalny numer, obecny na stronie www instytucji i usłyszałam: "Dodzwoniła się Pani do tajnej kancelarii. To nie moja działka. Pozdrawiam i życzę miłego dnia" :-D
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 29.08.2013 08:09

Potter napisał(a):Użytkownicy prawobrzeżnej Warszawy strzeżcie się :twisted: !

Mam nadzieję, że nie przerobiła jeszcze przejazdu przez most? ;)

Gratki :D

Moja, na szczęście, nadal szuka jakichś papierów :mrgreen:

mama_Kapiszonka napisał(a):Rozśmieszył mnie fragment z dzisiejszej rozmowy telefonicznej.

Kiedyś, w ogłoszeniu w gazecie, pomylili mój numer z ... Komendą Stołeczna Policji, sekretariatem jakiegoś ważniaka :D

Na szczęście sekretarka była do rzeczy i obiecała informować o pomyłce, ale potem przyznała, że nie było ani jednego odważnego, który po słowach "Komenda stołeczna ..." nie odłożyłby szybko słuchawki :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 633
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone