Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
witpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witpol » 23.07.2013 21:00

A mnie zmartwił dzisiaj polecony na poczcie - mandat ze straży miejskiej. Kwota 200 zł i 4 pkt karne. :oops: Przekroczenie prędkości o 26 km. Cieszy za 5 dni wyjazd, niestety w tym roku Bułgaria :roll:
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 23.07.2013 21:04

witpol napisał(a):A mnie zmartwił dzisiaj polecony na poczcie - mandat ze straży miejskiej. Kwota 200 zł i 4 pkt karne. :oops: Przekroczenie prędkości o 26 km. Cieszy za 5 dni wyjazd, niestety w tym roku Bułgaria :roll:

Dałeś się ustrzelić :?
Hmmm.....kiedyś korciła mnie Bułgaria :roll:
witpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witpol » 23.07.2013 21:09

Miecia napisał(a):
witpol napisał(a):A mnie zmartwił dzisiaj polecony na poczcie - mandat ze straży miejskiej. Kwota 200 zł i 4 pkt karne. :oops: Przekroczenie prędkości o 26 km. Cieszy za 5 dni wyjazd, niestety w tym roku Bułgaria :roll:

Problem w tym, że boję się latać samolotem :oops: A tu trzeba w te i z powrotem :cry:
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 23.07.2013 21:11

witpol napisał(a):
Miecia napisał(a):

Problem w tym, że boję się latać samolotem :oops: A tu trzeba w te i z powrotem :cry:

Nie jesteś odosobnionym przypadkiem...... :wink:
witpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witpol » 23.07.2013 21:21

Miecia napisał(a):
Miecia napisał(a):
witpol napisał(a):Hmmm.....kiedyś korciła mnie Bułgaria :roll:

Nie jesteś odosobnionym przypadkiem...... :wink:

Marne to pocieszenie :roll:
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 23.07.2013 21:23

witpol napisał(a):
Miecia napisał(a):
Miecia napisał(a):Nie jesteś odosobnionym przypadkiem...... :wink:

Marne to pocieszenie :roll:

Ale zawsze......mogę trzymać kciuki :wink: :D
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 23.07.2013 21:32

Ja też boję się latać, dlatego zawsze udaję się tam, dokąd dojadę na czterech kółkach, ale Młody się nie boi i właśnie wylądował w Bułgarii. :wink:
witpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witpol » 23.07.2013 21:36

walp napisał(a):Ja też boję się latać, dlatego zawsze udaję się tam, dokąd dojadę na czterech kółkach, ale Młody się nie boi i właśnie wylądował w Bułgarii. :wink:

Może w Burgas :?:
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 23.07.2013 21:39

witpol napisał(a):
walp napisał(a):Ja też boję się latać, dlatego zawsze udaję się tam, dokąd dojadę na czterech kółkach, ale Młody się nie boi i właśnie wylądował w Bułgarii. :wink:

Może w Burgas :?:

Nie, w Warnie. Teraz autokarem do Złotych Piasków. :wink:
witpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witpol » 23.07.2013 21:43

Tak myślalem, bo za wczesny lot, My mamy o 21:30
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 23.07.2013 21:44

witpol napisał(a): ... niestety w tym roku Bułgaria :roll:

Moja córka jest właśnie w Bułgarii Sloneczny Brzeg, jej pierwsze wrażenie ... :cry: to nie Chorwacja :? , jakoś tak płasko, mało roślinności, wodorosty w wodzie, plaże zastawine parasolami a za plecami hotele, hotele, hotele a dalej budowy, budowy i budowy
witpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witpol » 23.07.2013 21:49

gusia-s napisał(a):
witpol napisał(a): ... niestety w tym roku Bułgaria :roll:

Moja córka jest właśnie w Bułgarii Sloneczny Brzeg, jej pierwsze wrażenie ... :cry: to nie Chorwacja :? , jakoś tak płasko, mało roślinności, wodorosty w wodzie, plaże zastawine parasolami a za plecami hotele, hotele, hotele a dalej budowy, budowy i budowy

No wlaśnie , tego się obawialem - jadę w te same rejony. Niestety Neseber to raczej nie Dubrovnik, pocieszam się tylko, że zaliczę Stambuł - takie plany
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 23.07.2013 21:55

witpol napisał(a):... za 5 dni wyjazd, niestety w tym roku Bułgaria :roll:

witpol napisał(a):No wlaśnie , tego się obawialem - jadę w te same rejony. Niestety Neseber to raczej nie Dubrovnik, pocieszam się tylko, że zaliczę Stambuł - takie plany

witpol, odnoszę wrażenie, że lecisz tam za karę :oczko_usmiech:
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 23.07.2013 21:58

jutro mają w planie powłóczyć się po Neseberze - właśnie się spostrzegłam, że ja się włóczyłam tam 30 lat temu :!: :!: :!: o mamuńciu 8O świadomość upływu czasu mnie poraża :( i żeby było w temacie to też mnie zasmuciło w tej oto chwili :cry:
witpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witpol » 23.07.2013 21:59

walp napisał(a):witpol, odnoszę wrażenie, że lecisz tam za karę :oczko_usmiech:

Masz racje, nie planowałem tego wyjazdu, tak jakoś wyskoczyło last minute. Zazdroszczę swojemu synowi, jedzie z towarzystwem do Vodić
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 630
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone