witpol napisał(a):A mnie zmartwił dzisiaj polecony na poczcie - mandat ze straży miejskiej. Kwota 200 zł i 4 pkt karne. Przekroczenie prędkości o 26 km. Cieszy za 5 dni wyjazd, niestety w tym roku Bułgaria
Miecia napisał(a):witpol napisał(a):A mnie zmartwił dzisiaj polecony na poczcie - mandat ze straży miejskiej. Kwota 200 zł i 4 pkt karne. Przekroczenie prędkości o 26 km. Cieszy za 5 dni wyjazd, niestety w tym roku Bułgaria
Dałeś się ustrzelić
Hmmm.....kiedyś korciła mnie Bułgaria
witpol napisał(a):Miecia napisał(a):witpol napisał(a):A mnie zmartwił dzisiaj polecony na poczcie - mandat ze straży miejskiej. Kwota 200 zł i 4 pkt karne. Przekroczenie prędkości o 26 km. Cieszy za 5 dni wyjazd, niestety w tym roku Bułgaria
Dałeś się ustrzelić
Hmmm.....kiedyś korciła mnie Bułgaria
Problem w tym, że boję się latać samolotem A tu trzeba w te i z powrotem
witpol napisał(a): ... niestety w tym roku Bułgaria
gusia-s napisał(a):witpol napisał(a): ... niestety w tym roku Bułgaria
Moja córka jest właśnie w Bułgarii Sloneczny Brzeg, jej pierwsze wrażenie ... to nie Chorwacja , jakoś tak płasko, mało roślinności, wodorosty w wodzie, plaże zastawine parasolami a za plecami hotele, hotele, hotele a dalej budowy, budowy i budowy
witpol napisał(a):... za 5 dni wyjazd, niestety w tym roku Bułgaria
witpol napisał(a):No wlaśnie , tego się obawialem - jadę w te same rejony. Niestety Neseber to raczej nie Dubrovnik, pocieszam się tylko, że zaliczę Stambuł - takie plany