Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
sam_fischer
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sam_fischer » 29.06.2013 09:48

Mam właśnie dyżur w biurze. Przed chwilą była u mnie para burków w dżinsowych mundurkach i chcieli,żebym sprzedał im coś, co jest wykonywane zawsze i wszędzie tylko na zamówienie. Powiedziałem grzecznie,że czas oczekiwania to 2 tygodnie. Na to pan prostak: "chyba se pan panie jaja robisz". Ja na to już wkurw... "bynajmniej". Na to pan do pani "chodź bo się ciężko z tym gościem załatwia". I wszystko byłoby git, gdyby nie to,że pani wychodząc rzuciła do pana "a patrz jaki kur.a zdziwiony". I pierwszy raz w swojej 15-letniej pracy w tej branży pękła mi żyłka i powiedziałem im "wypierd...ć wieśniaki". I uciekli.
To mnie zasmuciło dzisiaj...
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 29.06.2013 09:51

Zachowałeś się jak prawdziwy facet. Ja bym jeszcze w nich rzucił spinaczami :D
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 29.06.2013 10:04

sam_fischer napisał(a):Mam właśnie dyżur w biurze. Przed chwilą była u mnie para burków w dżinsowych mundurkach i chcieli,żebym sprzedał im coś, co jest wykonywane zawsze i wszędzie tylko na zamówienie. Powiedziałem grzecznie,że czas oczekiwania to 2 tygodnie. Na to pan prostak: "chyba se pan panie jaja robisz". Ja na to już wkurw... "bynajmniej". Na to pan do pani "chodź bo się ciężko z tym gościem załatwia". I wszystko byłoby git, gdyby nie to,że pani wychodząc rzuciła do pana "a patrz jaki kur.a zdziwiony". I pierwszy raz w swojej 15-letniej pracy w tej branży pękła mi żyłka i powiedziałem im "wypierd...ć wieśniaki". I uciekli.

:mrgreen:
kleeberg
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kleeberg » 29.06.2013 10:44

sam_fischer napisał(a):Mam właśnie dyżur w biurze. Przed chwilą była u mnie para burków w dżinsowych mundurkach i chcieli,żebym sprzedał im coś, co jest wykonywane zawsze i wszędzie tylko na zamówienie. Powiedziałem grzecznie,że czas oczekiwania to 2 tygodnie. Na to pan prostak: "chyba se pan panie jaja robisz". Ja na to już wkurw... "bynajmniej". Na to pan do pani "chodź bo się ciężko z tym gościem załatwia". I wszystko byłoby git, gdyby nie to,że pani wychodząc rzuciła do pana "a patrz jaki kur.a zdziwiony". I pierwszy raz w swojej 15-letniej pracy w tej branży pękła mi żyłka i powiedziałem im "wypierd...ć wieśniaki". I uciekli.

A konkretniej, czym handlujesz :?:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 29.06.2013 13:44

kleeberg napisał(a):

Może pizzą? :mrgreen:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 29.06.2013 16:41

Bocian napisał(a):
kleeberg napisał(a):

Może pizzą? :mrgreen:

Musieli być bardzo głodni. To i tak dobrze, że mu nie wpierdzielili i mąkę rozsypali, a jajkami obrzucili.
Mazowsze
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mazowsze » 30.06.2013 21:51

nic mnie dziś nie smuciło, ucieszyła mnie za to przejażdżka motorem z mężem....fajnie było...... :D :D :D
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 30.06.2013 21:55

Mazowsze napisał(a): ucieszyła mnie za to przejażdżka motorem z mężem....fajnie było...... :D :D :D

A nasz stoi na ...... kołkach :(
Mazowsze
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mazowsze » 30.06.2013 22:21

Miecia napisał(a):
Mazowsze napisał(a): ucieszyła mnie za to przejażdżka motorem z mężem....fajnie było...... :D :D :D

A nasz stoi na ...... kołkach :(

my na razie korzystamy :) i z uroków lata i z uroków jazdy motorem :)
-Katka-
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) -Katka- » 01.07.2013 07:05

Od piątku ucieszyło nas że starsza córka
ZDAŁA MATURĘ :D i to całkiem nieźle :)

Teraz czekamy na wyniki przyjeć na studia.
Ruby77
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ruby77 » 01.07.2013 09:02

A mnie to rozbawiło :mrgreen:
carllito
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) carllito » 17.07.2013 11:04

Novalja - Zrce Beach

Sami zobaczcie i ocenicie czy ucieszyło czy zasmuciło- dokładnie w 1.27 minucie jak kamera schodzi pod wodę.

http://youtu.be/W0yf7vyriE0

Jedna można trafić na ''bestie''
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 18.07.2013 16:36

Kupiłam właśnie bilety na mecz Polska-Słowacja na Mistrzostwa Europy w siatkówce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-Katka-
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) -Katka- » 18.07.2013 17:36

Córka dostała sie na wymarzony kierunek studiów :D :) :D
agata26061
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata26061 » 18.07.2013 21:58

A mnie ucieszyło dzisiaj to, że mój synek zaczął całować się z nami (tzn. chodzi o to, że zaczął kapować na tekst "daj buzi mamusi, tatusiowi, babci... a teraz jeszcze dziadziusiowi i cioci" Najpiękniejszy pocałunek w moim życiu :D <kocham>
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 629
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone